Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyönyörű nőknek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyönyörű nőknek tényleg könnyebb?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni itt a fériaktól, a nőknek minden könnyebb.

Én magam átlagos nő vagyok. Az az észrevehetetlen típus. Mondjuk ez többnyire jól is jön, mivel introvertált vagyok, szeretek egyedül lenni, valahol a mindennapokban jó is, hogy le tudok menni a boltba úgy, hogy nem állítanak meg minden 5 méteren ismerkedési szándékkal.

Viszont a gyönyörű nőknek még ennek ellenére is olyan jó?

Ilyen nőkre gondolok például:

[link]

2017. dec. 8. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Jaj, el ne hidd, amit az itteni válaszolók írnak. Nem tükrözi a valóságot. Szárazon elélveznének, ha csak rájuk nézne egy ilyen nő. Szerinted egy ilyen nőnek van bármi problémája a pasizással? Bármelyik ujjára akad izmos/pénzes pasi.

Az más téma, hogy mi lehet belül, lehet totál alkalmatlan párkapcsolatra, de lehet teljesen alkalmas is. Bár erre kisebb az esély :D

2017. dec. 8. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
#11: Nem mindenki 14 eves szuz, hogy egy plazacica pillantasatol a gatyajukba elvezzenek
2017. dec. 8. 15:13
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Elég szomorú kedves 11-es, hogy szerinted attól könnyű valakinek, hogy bármikor talál valami szerencsétlen fszit aki pénzért cserébe dugogatja. Nem, pont ettől baromi nehéz. Mert szinte lehetetlen olyan embert találni a tényleg gyönyörű nőknek, aki megbecsüli, szereti őket, és érzelmi szinten megfelelő társak számára. NEM az a cél a párkeresésben, hogy legyen melletted valaki, tök mindegy milyen, hanem hogy NORMÁLIS, szerető párkapcsolatod legyen. Ami baromi nehéz ha mindenki csak szextárgyat meg státusszimbólumot lát benned.
2017. dec. 8. 15:19
 14/21 Noren1989 ***** válasza:

Akit linkeltél, az mifelénk a lotyó-típus.

Én speciel nem állítok meg senkit az utcán ismerkedni, sőt, élőben sem láttam hasonló szitut.

Ezek a nők effektive csak a perverz szexuális fantáziák tárgyát (!) tudják képezni.

Hogy könnyebb-e nekik más téren? Pénzszerzés, ilyesmi?

Valószínűleg igen, de én mérnöki területen nem találkoztam még precedenssel.

2017. dec. 8. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

A valósàgban meg tényleg õ az akit körül ugràljàk a piacképes férfiak,neki csak vàlasztania kell.

Még,hogy nem jön be a pasiknak,dehogynem.

Ez önàmítàs,de bejön akàrkit megkaphat.

Ez ugyanaz mint,hogy nem kell izmosnak lennünk meg nem kell egzisztencia sem.

Hàt maradjunk annyiban,hogy a testemre hamar reagàlnak és bizony hamar àgyba kerülök a lànnyal,randi nélkül is.

Ennyire nem jön be.

2017. dec. 8. 15:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem mindig is az észrevehetetlen típusú, introvertált nők érdekeltek, akik nem akarnak sosem a középpontban lenni, ám attól még tudják magukról, hogy nagyon is nőiesek. Szóval ne bánkódj! Azonban van egy fő probléma veletek, introvertált nőkkel. Azt hiszitek, hogy a férfiak csak megdugni akarnak titeket, akik kicsit is közelednének, nem veszitek jó néven, ha valaki meg szeretne ismerni titeket, mert legtöbbször álomvilágban éltek és ültök az elefántcsonttornyotokban. A feltűnőbb jelenségek, mint extrovertált nők annyiban szerencsésebbek, hogy könnyebben észrevetetik magukat a férfiakkal, nem UFO-ként tekintenek a pasasokra, hanem egyenrangú partnerként és emiatt könnyebb velük ismerkedni. Nem igazán lehet mit kezdeni egy olyan magába forduló nővel, aki mindig elvárja, hogy a férfi keresse, udvaroljon neki. Ebben mások a kifelé forduló nők, képesek udvarolni a férfiaknak és ez pozitív. Ezzel nem írlak le, csak kifejtettem a meglátásomat. :) 29F
2017. dec. 8. 15:27
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
Bocs, de te szerinted ezek a gyönyörű nők? Nekem akkor sem kellenének, ha fizetnének érte. Ezek magamutogató, öntelt, buta nők, akikkel együtt élni csak a külsőségekre adó, hasonló szellemi szintű férfiak akarnak.
2017. dec. 8. 15:31
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

Akkor Andy Vajna is alacsony szellemi szintű?Hmm érdekes biztos véletlenül lett sikeres.

Vagy Donald Trump hát ő aztán tényleg egy idióta lehet.

Valószínű,hogy ő is csak véletlenül lett amcsi elnök meg véletlenül olyan sikeres.

Tehát egy vonzó nő az hülye és csak hülye pasiknak kell.

Érzem az irigység szagot.

Inkább csak igényes emberek és szeretik a szépet,csak sajnos itteni válaszadók legnagyobb része megkeseredett ember és nem tudna merne közeledni ilyen lányokhoz nem tudnak a nőkkel bánni sem egyáltalán.

2017. dec. 8. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon mű. Tudsz olyan képet mutatni, ahol nincs smink rajta, száz dolláros ruhák és belött haj? Igen, nekik sokkal könnyebb, mert ez a mai nő ideál és a sok idióta sztárolja őket. A normális és értelmes férfiaknak viszont nem az agyonmázolt, szilikonos és "tökéletes" nők tetszenek.
2017. dec. 8. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen, sokkal könnyebb. Találnának ők olyan férfit is aki megbecsüli őket, és érdeklődik a személyiségük után is (már ha van ilyen, mert gyakori hogy nincs, csak a divat irányítja őket), de olyan nem kell mert:

-nem elég jó pasi

-nincs elég pénze

-nem elég magabiztos, vagány

-nem elég sikeres

-nem elég jó a kocsija

És akkor sírnak, hogy csak a testükért szeretik őket.

Én pont az észrevehetetlen típusokat veszem észre, csak hát nem igazán viselkednek úgy hogy azt is észrevegyem hogy vevők rám (bár egy barátnője elmondta egy ilyen lányról, hogy bizony vevő lenne rám, csak félős, ezért be is fogok próbálkozni nála).

Egy észrevehető nagyon szép nővel gyűlt meg a bajom épp nemrég (persze nem ilyen mű guminő volt mint a linkelt), és hát kihasznált, lelkileg "megrugdosott", bár eleinte nagyon jó volt vele.

2017. dec. 8. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!