Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi tovább próbálkozik a "nem" után, az valami mentális vagy lelki probléma miatt van?
Esetleg rossz nevelés? A fiatalok közül már sokakkal olyanok voltak a szülők hogy mindent rájuk hagytak, nem mondtak nemet.. ez okozhatja, hogy nem tudják értelmezni? Hogy nem szokták meg?
Vagy ez valami komplexus vagy más lelki gond?
Esetleg a felfogásukkal van a baj?
Mi okozza?
En szemely szerint mindig falra masztam az ilyen
“ -bocsi elejtetted a tárc...
-VAN BARÁTOM!!! “
tipusu noktol, mivel tobbszor eszrevettem mar, hogy lenezik azokat a himeket akik tortenetesen nem a pasijaik. Kb szolni nem lehet hozzajuk mar azthiszik biztos nyomulsz. Ismertetojeluk, hogy a draga pasijukon kivul masrol nem is tudnak beszelni, barati kapcsolataik lassan megszakadnak vagy atcsapnak imadjuk kozosen a pasijainkat gyulekezette. Ugye senki nem ismer magara? :) Te sem vagy ilyen igaz kedves kerdezo?
Teljesen érthető, te magadból indulsz ki. Te, tudod, mit is akarsz.
Viszont, nagyon sok nőt, befolyásol a többszöri próbálkozás és valamiért enged.
A dolog úgy áll, ez senkire nincs ráírva. Nem tudhatom, te, mennyire vagy határozott, mikor kimondod a nemet.
Természetesen, a többszöri próbálkozás, nem durvaságot, zaklatást jelent.
Értem én, hogy neked ez nagyon nem tetszik, viszont vannak nők, akiknek tetszik ez a fajta viselkedés. Ez is egy olyan dolog, van nő, akit kiráz a hideg, ha csak úgy utcán leszólítják és van aki arra vár, hogy leszólítsák. Utcán sincs senkire ráírva, akarja, nem akarja, vagy ép boldog párkapcsolatban van.
Van egy csomó pasi haverom, jóban vagyok belük.
De van, aki bizony fel akar szedni. Őket nem értem.
Vagy lehet, hogy az "aludj nálam hétvégén", és hasonlók is csak hátsó szándék nélküli haverkodós gesztusok, amikor megpróbálja beledugni a nyelvét a számba az ártatlan baráti puszi, stb :D
#Kérdező: A 18-as válaszoló vagyok. Amikor azt a válaszomat írtam, még nem volt fent a kommented, amiben leírod, hogy van párod. A stílust nem vettem magamra, viszont jól mutatja, hogy mennyire másként hangzik az a válasz attól a kis ":D"-től :). Sokszor csak ennyi a különbség és mégis mennyivel más a végeredmény, nem igaz?
A "van párom" dologra visszatérve viszont leszek az ördög ügyvédje: ez az egyik legelterjedtebb lekoptató duma a csajok\nők részéről és mivel sokszor nem igaz illetve nem jelent valódi akadályt, ezért gyakorlatilag súlytalanná vált. Persze vannak akik tényleg komolyan gondolják ezt, de mivel nagyon sok "van párom"-ból lesz egyéjszakás kaland, ezért sok férfi tovább fog próbálkozni. Ha nem lenne sikerük ezzel, akkor szerinted miért csinálnák?
Tudom, csak vonatra rohanás közben írtam, lemaradt a smiley :D
De nálam sokszor ismerősök próbálkoznak be, akik TUDJÁK, hogy tényleg van párom, akivel tényleg szeretjük egymást, együtt élünk, lassan esküvőben gondolkodunk...
Ráadásul nem is úgy koptatom le őket, hogy "jajj nem dehooogy hihihi <3 amúgy mit gondolsz erről a meztelen képemről?"... Tudom hogy vannak kb ilyen kaliberű nők, de én nem játszom ilyeneket.
Ismerősöknél (akik valóban ismerik a hátteredet) szerintem is minimum furcsa ez a hozzáállás. Szerintem ilyen esetben nem marad más hátra, mint a határozott (akár kicsit bunkó stílusú) NEM:).
Értem, hogy te ezt komolyan gondolod, viszont mivel rengeteg nő nem így van ezzel, ezért ez a taktika a férfiak részéről gyakran sikerre vezet. Ebben az esetben sajnos mások hibája miatt szenvedsz, önhibádon kívül.
Igen, a bunkózás meg szokta oldani, csak nem szeretek tapló lenni emberekkel. Csak muszáj sajnos...
Látod, ennek meg fő hibája a szmájlika. Mindenki odateszi mindenhova. Akár úgy gondolja, akár nem. Mert a jóisten mentse meg azoknak a lelkét, akiknek vigyori fej nélküli üzenetet kell végigolvasniuk.
Megy a vigyor, a kacsintás, az ikszdé, a sok nyomoronc tényleg azt hiszi, hogy van esélye. Én azt kaptam meg, milyen kis kedvtelen vagyok. Mert nincs igényem vigyori fejecskékre. Kölyvmolyként könyvek hangulatát is mindig tudtam értelmezni fejek nélkül.
Ez a bajuk. Megszokták, hogy a nő fél a férfitól. Megszokták, hogy nem mernek nekik nemet mondani. Aztán ha valaki megteszi, nem hiszik el, hogy "de hát mégis hogy merészeli ez a punci, aki kell nekem"?
Én is könyvmoly vagyok, viszont nem író, hogy úgy tudjak visszaadni egy bizonyos hangulatot írásban, ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!