Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi tovább próbálkozik a "nem" után, az valami mentális vagy lelki probléma miatt van?
Esetleg rossz nevelés? A fiatalok közül már sokakkal olyanok voltak a szülők hogy mindent rájuk hagytak, nem mondtak nemet.. ez okozhatja, hogy nem tudják értelmezni? Hogy nem szokták meg?
Vagy ez valami komplexus vagy más lelki gond?
Esetleg a felfogásukkal van a baj?
Mi okozza?
Óriási különbség van a nem és a nem között, ha azt egy nő mondja. Nekem minden kapcsolatom kalandom "nem"e-l kezdődött de tudtam különbséget tenni az igazi nem és a mű nem között.
Sajnos a nők nagyon ritkán beszélnek nyiltan, egyenesen, így nagyon figyelni kell a metakommunikációra.
A másik probléma tényleg a nevelésban keresendő, amikor valaki nem tudja megérteni azt hogy nem kaphat meg mindent.
De akkor miért csinálják olyan nőkkel is, akikkel ismerik egymást x ideje, nem csak első benyomás van? Rám is szállt már rám volt osztálytársam, akit ismertem alaposan. Persze végül nagy nehezen sikerült lekoptatni, de nem értem egyszerűen..
Meg van, ami már első blikkre kizáró ok, azt hiszem el tudom dönteni magam is, hogy kivel akarok ismerkedni.. pl nekem a dohányzás kizáró ok. Ha ezt megmondom egy cigis pasinak, de teper tovább, akkor mit vár? Hogy varázsütésre megszeretem a cigiszagot, és nem fog zavarni? (Most ez csak egy példa, szeretem mert olyan kézzelfogható, de egyébként a dohányzás helyére helyettesíts be bármit)
Ha valakivel olyan bajom van, ami még nem kizáró tényező, azt úgyse hajtom el egyértelmű nemmel, hanem adok neki esélyt... Viszont a nem az nem.
Én ezt értem, de nehogy már rajtam verjék le, hogy más hülye...
Te pasi vagy. Van olyan, hogy pasi megerőszakol valakit szórakozóhelyen. Akkor tiltsunk ki minden pasit minden szórakozóhelyről?
A férfiaknak hogy esne az ilyen "szenvedj azért mert más idióta" dolog?
ÉN mindig tudom, hogy mit akarok, korrekten közlöm is a delikvenssel. Miért engem kell nyaggatni azért, mert más csaj meg nem képes erre?
Ez elég nonszensz logika...
Ez a termeszet rendje drágám. A nők a befogadók, a férfiak az aktív “behatolók” megzabolázók. A hímnek bizonyítania kell a nősténynek, hogy érdemes a “igen”re, de a bizonyítások során már “nem” megelőzi, hogy lássa kitartó e a hím. És ha kitartó akkor megbízhatóbb is.
Ennyi.
De ha már van egy tökéletes megbízható párom, akkor miért érdekelne valami bolond, aki rohangál utánam, miután lekoptattam?
Eleve nem értem, mire számít, mikor rám hajt miközben van párom, de mondjuk tegyük fel hogy "próba szerencse".. de utána..????
A férfi oldal problémáit előttem már jól leírták. Vannak, akik nem képesek elfogadni az elutasítást, másoknak valóban van valamilyen mentális betegsége, viszont az esetek többségében a nők kommunikációja a hibás. Ugyanis nem egyértelmű és ebből adódik a súrlódások túlnyomó része. Férfiként mindenkinek van olyan tapasztalata (saját, illetve ismerősök általi is), hogy a kezdeti "nem" "igenné" változik. Így természetes, hogy sokan tovább próbálkoznak, mert tapasztalatból tudják, hogy van esélyük. A nők nem szeretnek elsőre igent mondani (még ha néha legszívesebben meg is tennék), mert így mások számára könnyen kaphatónak tűnnének, ráadásul oda az elérhetetlenség varázsa is az adott férfival szemben (tudja, hogy ő is tetszik nekem, ezért már nem kell meghódítania). Ezért inkább megy a játszmázás, aminek az irányítása gyakran kicsúszik a nők kezéből, pl. olyan férfiak nem próbálkoznak tovább, akik amúgy bejöttek volna, illetve olyanok nem adják fel, akik egyáltalán nem tetszenek nekik.
Ez olyan, mint amikor a rendőr ott áll az utca végén a behajtani tilos tábla alatt és mindenkivel közli, hogy meg fogja büntetni, ha mégis megpróbál bejutni, de közben azt is mondja, hogy szerinte is hülyeség ez a tábla és ő sem állhat itt egész nap. Ebből pedig lesz olyan, aki azt szűri le, hogy "ide nem mehetek be", mások pedig azt, hogy "meg kell várnom, míg a rendőr elmegy innen".
De mi "nem egyértelmű" azon, hogy párom van, akit szeretek, és nem vagyok kíváncsi másra? Ezt pl így, szó szerint el szoktam mondani. Akkor ezek után? Ezen mit nem lehet érteni? Túl összetett mondat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!