Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért népszerű az manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért népszerű az manapság a férfiak körében, hogy ők lépnek ki egy kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Egyre több ismerősnél/nem ismerősnél látom azt, hogy családok mennek szét, mert apuka lelép egy másik nővel vagy egyszerűen otthagyja az egész családot...Anyuka egyedül marad a gyerekekkel, rezsivel, mindennel a nyakában. Nem kell messzire menni, a bulvár is tele van hasonló dolgokkal. Mi változott meg évtizedeken keresztül? Korábban a nő hagyta el a férfit és akart válni mindenáron, miért fordul elő egyre többször ennek az ellenkezője?

2017. dec. 6. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért mert azt látod, hogy anyuka egyedül marad a gyerekkel, még lehet, hogy ő adta be a válást. Én is egyedül maradtam a gyerekkel és én adtam be a válást. Mert ő ült volna langyos kaksiban ítélet napig. Ettől még én maradtam itt, ő meg lelépett. De nem tette volna meg ha nem válunk el.

Rengeteg nő elválik akkor is ha, nincs más a képben, én is így tettem. Férfiak ezért nem válnak, vagy csak ritkán. Sokszor meg a nő dobja ki őket megcsalás miatt, de ők szívesebben élnének házasságban, megcsalóként. Van ez így.

2017. dec. 7. 06:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Az általam olvasott statisztika szerint a válások kétharmadát kezdeményezik a nők.

Ez persze nem csoda: a magyar jogrendszer elég durván nőpárti, szóval amíg egy válással nálunk a férfi csak veszít, a nő pedig csak nyer, addig ez az arány egyáltalán nem meglepő.

2017. dec. 7. 06:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Mert mit nyer egy nő a válással?

2017. dec. 7. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
A válással senki sem nyer, maximum a milliomosoknál. A házunk közös tulajdon, a dolgainkat vittük ami a miénk és kész. Ő lelépett külföldre és kb 5%-a a fizetésének most a gyerektartás. Nem mondanám, hogy ezzel veszített. A gyereket akkor láthatja amikor akarja, de mondjuk ezt külföldről nehezebben oldja meg.
2017. dec. 7. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!