Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagolja el egy kapcsolatban idővel sok férfi az alapvető tisztálkodást?
Figyelt kérdés
2017. dec. 6. 16:05
11/14 Tóth Károlyka válasza:
Alapból egy igénytelen paraszt volt, csak a kapcsolat elején megjátszotta hogy nem.
12/14 anonim válasza:
Vegyél egy macskát, majd az tisztára nyalja.
Ez belső igényként van, vagy nincs. Én, csak úgy tudok jót aludni, ha előtte zuhanyoztam. Van akinek ez, teljesen mindegy. Nőt is ismerek, akinek heti 2-3 zuhany a tisztálkodás. Egy kapcsolatban, sok mindennek passzolni kell.
13/14 anonim válasza:
Hát ez nem úgy van....
Menj vele zuhanyozni és kényeztesd. Garantáltan tiszta szeretne lenni mindig.
Csak ügyesen....
14/14 Röcsögei Péter válasza:
Fürödni, fogat mosni minden nap szoktam. De az eltömődött pórusaimat kinyomkodni, és az orrom felett összeérő szemöldökömet kiszedni - nos azt kb 8 éve nem csináltam. Szappanos arcmosás max. Nem is látom, a nők meg 2 méterről mitesszereket figyelnek már. Inkább haljak meg magányosan, de még egyszer ezt ne! 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!