Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg olyan hatalmas kérés lenne?
Napokban kiírtam egy kérdést, bőrkeményedéssel kapcsolatos.
Pikk-pakk kiderült, hogy hatalmas tapló vagyok, mert 2017-ben el merem várni a nőtől, hogy ne legyen bőrkeményedéses a talpa!
WTF?
Ne hülyéskedjünk már, lassan oda jutunk, hogy már a fürdés se lesz alap, hanem külön elvárás vagy hogy?
Kell egy normális talpbetét meg hetente egyszer lerezselnj, bekenni, kész.
Miről beszélünk?
9
Heti 10 perced nincs, hogy rendbe tedd a lábad?
Mivel semmit nem tudsz írni az érveimre, vissza kérdezel? :)
Jelzi az agyi kapacitást is.
Ha egy dolgot megkérdezel, indítassz egy vitát (mivel láttad mit váltott ki az emberekből a "butaságod", tudtad hogy az lesz belőle), igenis állj bele és próbálj érvelni.
Ha nem megy, ne írj ki ilyen kérdést, mert csak lejáratod magad. Ahogy most is történt.
Hogy reagáljak a kérdésedre: leírtam már, még egyszer tuti nem fogom.
9
Nem kell terelni, igénytelen vagy, ha nincs 10 perced.
Hiába magyarázkodsz agyi kapacitásról meg stb, mellébeszéd.
Nem biztos hogy igénytelen csak nem tud lehajolni a hasától a lábáig..:DDD
ha majd öreg lesz, büdös, beszarik és pelenkázni kell akkor mit fogsz csinálni?? Mert gondolom nem rövidtávú kapcsolatot keresel hanem kizárólag komoly, stb. életre szóló kapcsolatot ahogy nőként ezt elvárja az ember..
Akkor mi lesz ? nem bőrkeményedése lesz hanem májfoltja, ekcémája, övsömöre... bár lehet neked meg hályogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!