Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg olyan hatalmas kérés lenne?
Napokban kiírtam egy kérdést, bőrkeményedéssel kapcsolatos.
Pikk-pakk kiderült, hogy hatalmas tapló vagyok, mert 2017-ben el merem várni a nőtől, hogy ne legyen bőrkeményedéses a talpa!
WTF?
Ne hülyéskedjünk már, lassan oda jutunk, hogy már a fürdés se lesz alap, hanem külön elvárás vagy hogy?
Kell egy normális talpbetét meg hetente egyszer lerezselnj, bekenni, kész.
Miről beszélünk?
Ez legyen életed legnagyobb problémája! Ne zavarjon, hogy egy kapcsolat sokkal többről szól, mint egy sz..ros bőrkeményedésről, de mindegy. A kérdés tükrözi az agyi szintedet!
Ne csodálkozz azon, hogy miért nincs még barátnőd, mert ilyen éretlen kisfiú vagy!
9es vagyok.
Ráadásul nagyanyáink miközben a földben dolgoztak, nem gondolom hogy a bőrkeményedéssel foglalkoztak volna a lábukon. Pedig az a korosztály nő volt, sokkal inkább mint a mostani korosztály...
Ráadásul igényes is.
A mostani nőnek (nem védeni akarom), de barbibabának kell lennie...
De miéééért??? :D
Le kellene állni ezzel kedves férfi társaim.
30/F
Fekete haj?
Hogy jön ez ide?
Igen is igénytelen az, akinek bőrkeményedés van a talpán.
Heti 10 perc.
Miért nem fér bele?
Vicces ezt egy férfitól hallani, akik az esetek nagy részében igénytelenebbek és csak egy fokkal szebbek az ördögnél..
NEM lehet mindig tip-topnak lenni, és aki ezt elvárja a párjától, az vegyen egy guminőt.
Még azt elfelejtettem leírni, hogy ha ne adj isten, lesz párod és gyereketek, akkor is elvárod majd a nődtől, hogy top és fitt legyen, miközben a gyerek lefoglalja 100%-ban minden erejét?
Akkor is majd a sz..ros bőrkeményedés lesz a téma nálad?
Szánalmas vagy!
11-es válaszoló vagyok
9es vagyok ismét.
Szabad kérdezni a korod?
Ha neki ez a vesszőparipája, hát hadd legyen. Pont annyira fura ezért ennyire nekiesni, mint az, amit ezen hozzászólok gondoltak a kérdés piszlicsáréságáról.
Azért mert ő, egy a hétköznapi életben kevésbé elfogadott stikket közölt, még nincs vele baj.
Ugyan olyan, mint másoknál a körömrágás, a lenőtt haj vagy a töredezett manikűr/pedikűr. Sőt, én a szőrös mancsoktól és lábaktól mászok falra.
Nekem nincs bőrkeményedés a lábamon, de nem azért mert odafigyelnék rá. Soha nem ápoltam kifejezetzen, egyszerűen ilyen.
Szerintem nagyon szánalmas, ha valakinek ezek a top elvárások egy kapcsolatban. Ha terhes lesz, akkor majd reszeled te a lábát? Te is megfelelsz hasonló elvárásoknak?
Nem azzal van a gond hogy ilyen stiklije van, hanem azzal hogy lazán leigénytelenezi a nőket/azokat akinek bőrkeményedése van. Melózok, talpalok, vállalkozásban nyomom. Saját lakásomat felújítom épp, de igényes vagyok. Nehogy már (tökmindegy ki) azért leigénytelenezzen, mert van bőrkeményedésem.
Van egy srác aki bejön a munkahelyre egy zokniban, felvesz egy tisztát a melóra és mikor végzett, megmossa, törlia lábát és tisztát megint. Mégsem igénytelenez le minket.
Ő extrán igényes, mi igényesek vagyunk. Borotvált mellkas, hónalj, rendben tartott haj, borosta.
Szintek vannak. Ahogy semmi sem csak fekete és fehér, ez sem az.
Szal nagyon sok sebből vérzik a dolog.
9es voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!