Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
Első ránézésre: nem tetszik, fura az arca. Rendkívül felszínes, valószínűleg a nyilvánosság élteti, és ha alapból értelmes is, nem használja az eszét.
22/27 anonim válasza:
Ő R.Kárpáti Péter (A Barátok köztben játszotta Andrást) lánya, szépségkirálynő.
Jelenleg a Jóban rosszban sorozatban játszik. Én láttam néhány videóját és egyáltalán nem tűnuk nagyképűnek. Benne volt az Ázsia Expressz című műsorban is az édesapjával. Ott sem voltak elszállva maguktól...
Külsőleg szerintem sem nagy szám, de nem is mondanám csúnyának.
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Szép lány, de a stílusa és a steril környezete alapján érzelemmentes, elkényeztetett és pénzközpontú lehet.
26/27 anonim válasza:
Egyébként YT videóiban teljesen intelligensen beszél. És még ti mondjátok rá, hogy felszínes pi.sa:D Vicc.
27/27 anonim válasza:
22-es vagyok. Tényleg baromi rossz dolgokat írtam hogy le kellett pontozni 30%-ra. Szánalom ami itt megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!