Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy lánynak nincs instagramja?
Meg úgy máshovà sem posztol fotókat magàrol, holott sokan igyekeznek kihasználni ezt a könnyű pénzkereseti lehetőséget mostanában.
Mit gondolnàtok így látatlanban?
Hogy csúnya? Önbizalomhiànyos? Szégyellős? Esetleg igénytelen?
talán még előnnyel is indul :)
inkább a posztolás mánia zavar
kit érdekel? de most komolyan?
nekem is csak azert van mert unaloműzés kb.
Én nekem pozitív lenne, mert nekem az jönne le, hogy egy szerényebb, visszahúzódóbb csaj.
Persze nyilván lehet igaz ez egy olyanra is, aki sokat posztol instára, vagy nagyon csalóka tud lenni szerintem ez a dolog, kívülről úgy tűnik, hogy minden milyen királyság, miközben maga a személy lehet, hogy önbizalomhiányos, szeretethiányos, és így próbál elismerést szerezni, megerősítést kapni a külvilágtól.
Na meg a képek is torzítanak valamennyire, plusz a filterek jól beállított szög akármi, sokszor nem adja vissza a valóságot.
Az önbizalomhiány sem következik abból, hogy valakinek nincs instája, lehet valaki meg van elégedve magával, és nem érez késztetést, hogy megerősítést kapjon.
Engem inkább az zavar, ha naponta posztol instára és egyéb oldalakra!
Nekem nem tetszik ez a képmutatás, nem értem miért félig vagy teljesen idegen emberek reakciója kell..
Egyébként könnyű pénzkereseti lehetőség gyanánt mit értesz? - megvesz valami gazdag pasi kilóra? :D vagy mi a szösz..?
Hogy mit gondolok látatlanban?
Torzult világképpel rendelkezik, az önértékelésébe hiba csúszott, és az önbizalmával is vannak bajok, mindemellett az egoja jól meghízhatott.
Nem következik belőle semmi. De ha sehova sem rak fel magáról képet az mindig azt jelenti hogy önbizalomhiányos,csúnya vagy valami pszichopata. Persze szeretnénk azt hinni hogy jajj milyen különleges hogy ő nem áll be a sorba,de igazából az ilyenek is csak menőzésből nem facebookoznak vagy instáznak hogy elmondhassák hogy ők mennyire különlegesek.
Főleg ha gyakorin próbálnak ezzel piros pontot szerezni. Gondolom itt pont nem rólad van szó,kérdező csak egy ismerősöd vagy barátod az illetékes,de úgy általában elég sok hasonló kérdést láttam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!