Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal nőnél befeszített állapotban 29 cm-es felkar (bicepsz) nagyon izmos?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 20:26
1/6 anonim válasza:
Így cm alapján semmit nem tudok rá mondani, de általánosságban NEKEM egyáltalán nem tetszenek az izmos nők. Egyenesen rühellem pl a kockás hasat.
2/6 anonim válasza:
Ennyiből rohadtul nem lehet megmondani. Egy kövér nőnek tuti vastagabb, aztán mégse mondod rá, hogy izmos.
Akkor izmos, ha jól látszik az izom. Ez nem valami nehezen felfogható elv.
4/6 A kérdező kommentje:
173 cm vékony, sportos alkat.
2017. dec. 5. 20:53
5/6 anonim válasza:
"173 cm vékony, sportos alkat."
Ez kb semmit nem mond. Vállas? Ha válla is van hozzá, akkor simán elmegy, ha egy pálcikán két terminátor kar, akkor nem
Mondom, hogy az arányok számítanak
6/6 mikeXxX válasza:
Sok nem is értem mi a tosznak gyurmázik egy nő (izmos vagyok )! 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!