Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, milyen ez a testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen ez a testalkat? KÉP

Figyelt kérdés

Tehát (viszonylag) vékony lány nagy természetes mellekkel

[link]

[link]

Vagy a szilikon világában ez már valahová az átlag alá csúszott, hiszen jóval vékonyabb lányoknak lehetnek nagyobb melleik?

2017. dec. 5. 20:08
1 2 3 4
 11/31 A legrosszabb ***** válasza:
62%
Nekem alapból nem jönnek be a gebék mellmérettől függetlenül.
2017. dec. 5. 20:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes.
2017. dec. 5. 20:20
 13/31 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de utálom mert kényelmetlen így élni és kvás műnős kisugárzást ad főleg ha nőiesen öltözöm. Amikor 16-17 voltam akkor voltak olyan nagysági fázisba hogy tetszett, utána már úgy voltam vele, hogy most már rohadtul megállhatna.:DD Sajnos 20 év múlva nem fog így kinézni.
2017. dec. 5. 20:24
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja amúgy az enyémet egyszer egy orvos (nő) is megdicsérte még is utálom. :D
2017. dec. 5. 20:29
 15/31 A kérdező kommentje:

13, Én is így nézek ki, azért is kérdeztem.

De nem vettem észre, hogy k.rvás kisugárzást adna. Mondjuk nekem nagyon kislányos (elvileg) bájos arcom van mellé, lehet, az kompenzálja, nem tudom.

2017. dec. 5. 20:32
 16/31 anonim ***** válasza:
94%

A szilikon világa nekem egyáltalán nem jön be. Kizárt, hogy szilikonos nővel én valaha szorosabb kapcsolatban legyek.

A képeken látható természetes nagy cicis lányokról karcsú testtel az a véleményem, hogy tetszik. De ez minimális dolog. Nem hinném, hogy a lányokat kevésbé érdekelné egy kockás férfi has mint engem egy ilyen női alkat. Ezzel azt akarom mondani, hogy tetszik, persze, hogy tetszik. De ha meglátok egy ilyet akkor megáll annyiban a dolog, hogy gondolok néhány mocskosat és megyek tovább. Nem őrülök meg azért, mert egy csinos lányra nagy mellek nőttek. A nők sem esnek össze és bolondulnak meg egy férfiért csak azért, mert kockás a hasa.

Nem is idealizálom ezt, nem várom azt, hogy ilyen barátnőm legyen vagy egyáltalán valaha lássak ilyet ruha nélkül. Ha ilyen adottságú nőben találnám meg az igazi partnert, a társat akkor persze örülnék az extra látványnak, de ez az egész csak egy apró plusz lenne.

Bőven megfelel nekem a fele, harmada, negyede ekkora mell is egy nőn.

2017. dec. 5. 20:34
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom szerintem eléggé természetellenes a hatása a szilikonmellek elterjedése miatt, mert vékony lányoknál ez eléggé ritka. Érdekes egyébként, hogy miért van ennyi zsír a test ezen pontján, amikor máshol nincs. A combom pl. rohadtul vékony, a karom is. mint a második csaj a képen kb. Anyámnak is ekkora mellei vannak/ voltak, csak ő egy fokkal erősebb testalkatú. Apám meg olyan tipikus magas vékony mint én. Így jöhettem létre én. :D
2017. dec. 5. 20:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Egyébként valóban némileg könnyűvérűnek hat amikor az ilyen lányok kipakolják a dolgokat.

Az igazat megvallva én nem is nagyon próbálkozok az ilyen lányoknál. Körül vannak rajongva... Rengetegen hajtanak rájuk, sokuknál célba is érnek elég sokan. Nekem ez visszataszító kicsit. Így inkább az egyszerűbb lányokkal foglalkozok. 16-os voltam.

2017. dec. 5. 20:40
 19/31 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten vonzó, ha tényleg ilyen vagy, és ismerkednél, írj ;)

22F

2017. dec. 5. 20:41
 20/31 anonim ***** válasza:

Tesóm meg anyám erősebb testalkatát örökölte de szinte semmi melle nincs.

13-as voltam.

2017. dec. 5. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!