Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem pont az ehhez hasonló kis mellek hoznak lázba.
De ettől függetlenül is, ha járok valakivel, jobban szeretem, ha az egy ízig-vérig húsvér nő, még ha talán nem is annyira szép, mintsem egy félig műanyag, megcsinált csaj.
Haha és most kellene megnézni, ki válaszoltak.
Nekem ilyen alkatom van, és pont ilyen lapos mellkasom volt, csak nem volt ilyen szép, szimmetrikus a két mellem, és a bimbóudvarom is nagyobb volt jóval. A mellbimbók szintén. Egyáltalán nem anorexiás a csaj a képen.
Én megműttettem a mellem, A kosaras, szép, csepp alakú lett(kerek implanttal), gyönyörűen áll az amúgy szélesebb vállaimhoz. Már több embernek küldtem itt fotót, nem plasztika témában, és egynek sem tűnt fel a megnagyobbítás. Sőt, élőben sem vette észre az exem szex közben.
Szerintem a melle szép, szimmetrikus, arányosan kicsi a mellbimbóudvara és a bimbói, ezért kevésbé zavaró, hogy szinte teljesen sík a mellkasa.
Ha ilyen arányosan lett volna kicsi a mellem, nem megyek műtétre. Szélsőségesen kicsi, de esztétikus, ez nem csúnya egyáltalán ehhez az alkathoz. Viszont egy átlagos alkatú vagy nagyobb lányon furcsa lehet az összkép..
Konkrétan ennek a lánynak szerintem nem kellene megműttetnie magát, hisz ő a 'hülye' ha nem látja szépnek magát. Viszont el tudok képzelni olyan testet, ahol nem az ember fejében van a baj, ha a testét nem látja esztétikusnak ilyen mellekkel.
Kicsit megmosolyogtató azt olvasni, hogy többen írják: "Nekem tetszik a melle."
De kérem - és tényleg polkorrekt akarok lenni - minek kell játszani a hülyét... Ennek a csajnak nincs melle, csak mellbimbója. Ettől függetlenül nekem bejönne, mert én mindig is arcpárti voltam és gyönyörű a csaj. Viszont az anorexiájára sem lehet fogni, ugyanis:
ad1. Ez a csaj közel sem anorexiás. Egy anorexiás csaj így néz ki:
ad2. A vékony alkatnak és a mellméretnek qrvára semmi köze egymáshoz, mert rengeteg csaj van, akit filigrán alkata ellenére is érzéki, telt keblekkel áldott meg a természet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!