Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a mell is jobb, mint a mű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mell is jobb, mint a mű?

Figyelt kérdés
[link]

2017. dec. 5. 19:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
55%
Elég jó így is, bár hízókúra nem ártana. De egy kis tuning sem ártana a melleibe. Nem csak medicinlabdákat lehet betenni, csak a sok hülye "ha már lúd, legyen kövér" alapon akkorát rakat be amennyit az sebész még bevállal, és aránytalan lesz, feszülős, mindjárt szétszakadós.
2017. dec. 5. 19:31
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem is naaaagy melleket képzelnék neki sem :D de ennél egy picit nagyobbat :D mert nekem ehhez hasonló a méretem, és nagyon rossz, hogy nincs egyetlen melltartó sem, ami jó lenne. Vagy egy szép felső. (Nem a bokáig kivágott :D)
2017. dec. 5. 19:31
 13/36 anonim ***** válasza:
15%

12

Szintén ilyen vékony is vagy?

Mert akkor ne, picit se, természetellenes lenne, látszana, nem igazi.

2017. dec. 5. 19:33
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem nem, én normál testalkatú vagyok! Bár arányos, a derekam vékony, mindenem átlag. Kivéve a cicim :D
2017. dec. 5. 19:39
 15/36 anonim ***** válasza:
64%
Volt ilyen párom. Gyönyörű nő volt, és imádtam a melleivel együtt.
2017. dec. 5. 19:44
 16/36 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez a testalkat a kedvencem személy szerint.
2017. dec. 5. 19:47
 17/36 anonim ***** válasza:
30%
Te lány, a mai férfiak megvesznek az ilyen fiús alkatért. Szerencsés vagy.
2017. dec. 5. 19:50
 18/36 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2017. dec. 5. 19:50
 19/36 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként kérdező!

Azt ugye tudod, hogy konkrétan a melleid 1, azaz egyetlen egy tulajdonságod?

Mellette van egy mosolyod, egy humorod, egy intellektusod, egy személyiséged...

Ezek a dolgok sokkal sokkal többet számítanak, mint az, hogy konkrétan mekkora a kosár.

F

2017. dec. 5. 19:52
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem is volt szerencsém egy ilyen lányhoz, még mindig szeretem nagyon, talán egysze ujra találkozok vele és komolyabbra fordulunk.
2017. dec. 5. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!