Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/36 anonim válasza:
Elég jó így is, bár hízókúra nem ártana. De egy kis tuning sem ártana a melleibe. Nem csak medicinlabdákat lehet betenni, csak a sok hülye "ha már lúd, legyen kövér" alapon akkorát rakat be amennyit az sebész még bevállal, és aránytalan lesz, feszülős, mindjárt szétszakadós.
12/36 A kérdező kommentje:
Nem is naaaagy melleket képzelnék neki sem :D de ennél egy picit nagyobbat :D mert nekem ehhez hasonló a méretem, és nagyon rossz, hogy nincs egyetlen melltartó sem, ami jó lenne. Vagy egy szép felső. (Nem a bokáig kivágott :D)
2017. dec. 5. 19:31
13/36 anonim válasza:
12
Szintén ilyen vékony is vagy?
Mert akkor ne, picit se, természetellenes lenne, látszana, nem igazi.
14/36 A kérdező kommentje:
Nem nem, én normál testalkatú vagyok! Bár arányos, a derekam vékony, mindenem átlag. Kivéve a cicim :D
2017. dec. 5. 19:39
15/36 anonim válasza:
Volt ilyen párom. Gyönyörű nő volt, és imádtam a melleivel együtt.
16/36 anonim válasza:
Nekem ez a testalkat a kedvencem személy szerint.
17/36 anonim válasza:
Te lány, a mai férfiak megvesznek az ilyen fiús alkatért. Szerencsés vagy.
18/36 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2017. dec. 5. 19:50
19/36 anonim válasza:
Egyébként kérdező!
Azt ugye tudod, hogy konkrétan a melleid 1, azaz egyetlen egy tulajdonságod?
Mellette van egy mosolyod, egy humorod, egy intellektusod, egy személyiséged...
Ezek a dolgok sokkal sokkal többet számítanak, mint az, hogy konkrétan mekkora a kosár.
F
20/36 anonim válasza:
Nekem is volt szerencsém egy ilyen lányhoz, még mindig szeretem nagyon, talán egysze ujra találkozok vele és komolyabbra fordulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!