Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem egy barátnőm férjétől. Hogy mondjam el neki?
Azt tisztáznám előre, hogy ők már lassan 2 éve nincsenek együtt, mint egy pár. Van egy 5 éves kisfiuk, részben miatta is nem jött létre még a válás, másrészt meg azért, mert 1 éve az apja egyszerűen fogta, és elvitte magával, tehát körübelül eltiltotta a barátnőmtől. (Elvileg) külföldön voltak, pár hónapja jött vele vissza, azóta megy a huza-vona, nem a legtisztességesebb pasi, akit ismerek, még évekkel ezelőtt voltak balhéi (talán most is vannak, ezekről nem tudok), éppen ezért a barátnőm (erőszakkal, de) elvette tőle a gyereket, azóta rendőri védelem alatt állnak, szóval ez egy nagyon bonyolult dolog, nem mennék bele jobban...
Abba, hogy köztünk mi, hogyan, miért történt, abba pláne nem, van ez a tény, amit én két hete tudtam meg, de egyelőre egyikőjüknek sem tudtam elmondani, pláne nem a barátnőmnek. Tudom, hogy jogosan, de nagyon félek a reakciójától, közben azt sem tudom, mit tehetnék, egyáltalán akarom-e ezt az egészet (azóta az este óta egyébként nem beszéltünk, és kötve hiszem, hogy szerető apaként segítene felnevelni a gyereket), plusz nem abban a korban vagyok, azt hiszem, hogy a nyakamba vegyek egy gyereket egyedül. (22 éves leszek, az 'apja' pedig 34)
Hogyan tovább, mit tehetnék, hogy a legjobban tudjak ebből kimászni?
Hát bazz... gratulálok. Rohadt hamar gondolkodj el, hogy mit akarsz, mert az óra ketyeg. Aközött kell döntened, hogy felelősséget vállalsz-e egy ártatlanért, ha már saját magadért nem vállalták vagy beszari ágyból megöleted. Ez a te döntésed, kívánom neked, hogy ne kereszt legyen.
31/f
Aztaqrva!
Te tènyleg 22vagy??
Ha ilyen gáz a pasi, ugyan hogy is jutottàl el vele a kefèlèsig? Ennyire nem villogott a vèszjelződ, hogy menekülj vagy ennyire rêgen bszott meg valaki?
Először is fogadd gratulációmat, és boldog anyaságot kívánok!
Ahhoz külön fogadd gratulációmat, hogy egy igazi aljas tahó génállományának továbbörökítésében segédkeztél!
Hogy mit tegyél? Legyél nagyon jó anyuka!
Tudod, ha már széttetted a lábad egy ilyen taplónak, legalább a védekezést elvárhattad volna. Persze, gondolom te is az vagy, akit a "majd időben kihúzom" maximálisan megnyugtat.
Komolyabbra fordítva a szót: vannak olyan helyzetek, amikor a jövőt tekintve talán az abortusz a legkevésbé rossz megoldás. Ez szerintem egy ilyen helyzet.
Vagy szüld meg, és add örökbe.
Barátnődnek meg vagy szépen elmondod, hogy mi történt, vagy soha többé nem érintkezel vele. Tudod, ha széttenni a lábadat volt erőd, akkor gerincesen vállalni a következményeket is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!