Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csúnya, ha egy nő haja ilyen?
Figyelt kérdés
Tehát ha ilyen kevés, vékony semmiség:
Sajnos ez ellen nem lehet tenni semmit.
Normális étkezés, vitaminok, ápolás mellett is ilyen marad.
2017. dec. 3. 21:41
12/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó ez így, nincs ezzel semmi baj.
14/16 anonim válasza:
Én megszoktam nézni a lányok haját, vagy legalábbis van az a típus ami kevésbé tetszik. De ezzel szerintem nincs gond. :)
15/16 anonim válasza:
#8-asnak igaza van. Vannak genetikailag szerencsés nők, de a döntő többségnek nincs ennél több haja. Az instanők és cölöpök többsége bizony póthajas.
16/16 anonim válasza:
Volt már pár hete egy hasonló idióta kérdés. Ez NEM kevés és vékony, hanem átlagos! Nem a 600 kiló póthajas instagram modell az átlag...
Az egyik előző válaszoló által linkelt már inkább számít kevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!