Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hangoztatja sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatja sok férfi, a 25 alatti nők még gyerekek?

Figyelt kérdés

Pontosabban buták, naivak, gyerekesek, nem rendelkeznek semmi élettapasztalattal, mert anyuci-apuci pénzeli őket, fogalmuk sincs az életről, bulika, egyetem, gyerekstátusz.

19 évesen költöztem el otthonról előbbországon belül, majd külföldre. Több év munkatapasztalatom van különböző munkakörökben, 6 nyelven beszélek, és önerőből végzem az egyetemet, pedig 25 sem vagyok még.

Mégis rendre megkapom itt random idegenektől, hogy naiv kisgyerek vagyok, aki képtelen kilépni a komfortzónájából.

Nem adok ilyen véleményekre, mert alaptalanok, de miért lesz jobb bárkinek is attól, ha belémköt?

2017. dec. 3. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem csak a tapasztalatok formálják a személyiséget. Tudom, hogy ez a közhely, de az igazság nem ilyen egyszerű. Lehet, hogy te nagyon érettnek és tapasztaltnak hiszed magad, és emiatt öntelt vagy, jobbnak hiszed magad a kortársaidnál, ami az emberekben általában ellenszenvet kelt. Vagy az is lehet, hogy ők egyszerűen nem olyannak látnak téged, amilyennek te hiszed magadat.
2017. dec. 3. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez mind szép és jó,amit felsoroltál.Viszont vannak dolgok,amikre csak később fogsz rájönni,mert rákényszerít az élet.Én is marha érettnek hittem magam mindig,de valójában csak mostanában értettem meg igazán dolgokat,túllépve a harmadik ikszen.Persze ettől függetlenül ügyes vagy,és gratulálok,hogy ennyi spiritusz van benned!Ritka az ilyen manapság,ez tény.
2017. dec. 3. 21:33
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan már, minden magyar férfi tudja, hogy 25 alatt még gyerek, 30 felett már öregasszony egy nő... :D

Egyébként sokkal több gyerekes, tejbetök, éretlen 40es pasit ismerek, mint éretlen, semmit el nem ért huszonéves nőt.

2017. dec. 3. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Ne magadbol indulj ki. A tobbseg tenyleg gyerek. Probalj meg ne tulerzekeny lenni es ne vegyel mindent magadra, hanem nezz korul kicsit es akkor latni fogod, hogy a legtobb lany sehol nincs hozzad kepest. Vagy azt hiszed minden bokorban olyan talpraesett csajok teremnek, mint te vagy? Amit mondanak ugyan neked cimzik, de valojaban a tobbsegrol szol. Senki nem fogja a velemenyet megvaltoztatni emberek tomegerol, mert jott egy feher hollo, ezt be kell latnod.

Ezt most nem beszolasbol mondom, de tenyleg ne foglalkozz mas emberek piszkalodasaval, mert az h meg kerdest is kiirsz random idegen emberek hulyesegerol az minden, csak nem felnottes. Nem szabad idegenekkel az eletedet erinto vitakba bonyolodni, mert ezek sehova nem vezetnek. Mindket fel a masik nyakaba zuditja a banatat es rajta akar revansot venni minden serelemert. Inkabb csak nezelodj, nevess a hulyeken, de ne vedd kmolyan es foleg ne vedd magadra az altalanositasokat. Akkor mar inkabb bologass serenyen, hogy igen, nagyon sok lany olyan, DE EN mas vagyok.

2017. dec. 3. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek, akik szüntelen harcot kénytelenek vívni az előítéletek ellen, csak mert egy olyan csoport tagjai, amire az emberek ráhúztak valamilyen jogos vagy jogtalan megállapítást, jellemzést. Az okos szőke nők is ilyenek, a becsületes kisebbségiek is, és úgy tűnik, te is ebben a cipőben jársz. Ez sajnos egy plusz terhet ró rád, ezzel együtt kell élni.
2017. dec. 3. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
A 25 alatti nők nagy része gyerek még. Nem azt jelenti, hogy minden 25 alatti nő komolytalan. Miért veszed magadra idegen emberek becsmérlését?
2017. dec. 3. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki idősebb nyilván így gondolja. Én 35 vagyok ugyanígy gondolom egy 25 éves ember még nem felnőtt. Nincsenek bizonyos tapasztalatai. Te pedig attól mert önálló vagy még szintén nem leszel felnőtt. Én mondjuk ezért nem kötök bele senkibe, mindenki volt fiatal. Ez egy természetes dolog. Ugyanúgy ahogy egyszer mind öregek leszünk idővel...
2017. dec. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!