Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új férfi és a gyerekek?
2-3 éve megismertem egy kedves ismerősöm által egy férfit az interneten. Kb.9 hónapja rendszeresen beszélünk, találkozunk... Voltak nehezebb időszakok és vannak is, mert én elég fiatal anyuka vagyok és nehezen tudom elhinni, hogy egy nálam pár évvel idősebb férfi arra vágyik, hogy körülöttünk nyüzsögjenek a gyerekek meg minden. Találkoztak már, de az más volt mint ez...
Holnap együtt szeretne menni négyesbe "kirándulni". Sokat beszélgetünk és jóformán mindenről...de lehetséges, hogy csak a kedvemért teszi? Vagy tényleg így akarja ő is? És ha ő is velünk, együtt akar lenni, akkor ez azt jelentheti, hogy nm csak játszik?
Kérdezem őt is, természetesen, de mindig olyanokat mond, hogy amit én adok az megfizethetetlen meg hasonlók.
Ez sztm azt jelenti ,hogy nagyon mekedvelt / szeret és elfogad a gyerekeidel eggyütt.
Ne agyalj azon ,hogy játszik e vagy teher e neki hogy gyerekeid vannak.
Ha az lenne nyilván nem lenne veled.
Biztos érzed ,hogy ugy kellesz neki ahogy vagy.
Szerintem élj a pilanatnak ,hagyd hogy menjenek a dolgok ahogy kell.
Nekem pkt van egy srác ismerösöm ,21éves volt ,nem volt gyereke ,jóképű ,lehetne elép nöje. Mégis egy akkor 23éves csajjal jött ösze ,akinek van egy lánya. 7éve vannak eggyütt és a srác a nevére is vette a kislányt. És van már egy közös 2 éves fiuk.
És erre még tudnék példákat mondani.
Sok boldogságot :)
Ha folyton kiforgatod a szavait, meg nem hiszel neki, meg szerinted furcsa...lehet, ebbe szerencsétlen bele fog fáradni.
Majd amikor már belátod, hogy igen, valóban ezt szerette volna, már lehet, késő lesz.
Te nő vagy ő meg férfi.
Neki egy nőre van szüksége. Amióta világ a világ egy nőnek vannak gyerekei.
Mivel melletted megéli azt amire szüksége van ezért neki így jó. 😀
Nem akarok már magam ellen kampányolni. Nagyon készséges,tényleg elmondhatom neki, ha aggódok valami miatt, de épp ezért nem akarom már nyúzni ezzel, mert ha nem is szórakozik, de a türelme neki is véges. De olyan hihetetlen... A nagyobb gyerek kedveli, a kisebb (2 éves) persze kevésbé, de azt is megértem, hisz ő kicsi, azt olvastam ebben a korban normális, pláne mert fiú.
Szóval csak annyira hihetetlen... Tényleg van, akinek nem fontos semmi, csak az, hogy őszinte legyek, elfogadjam őt, bízzak benne ? (meg persze, hogy ő is bízhasson és őszinte lehessen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!