Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Csak nekem tetszenek a kis alacsony pasik? N
Van ilyen.
De még csak ez se kell hogy ilyen fiúval jöjj össze.
barátnőm kifejezetten a magas pasikra bukott, erre 10 éve már egy tőle alacsonyabb srác boldog felesége.
Nekem is tetszett már alacsonyabb (170 és az alatti) srác úgy, hogy én magam 170cm magas vagyok.
Az összes kapcsolatomban elhanyagolható (3-4cm) magasságkülönbség volt mindössze.
A párom 178cm, de számomra ő már konkrétan magasnak számít.
A magas (180+) férfiak sose vonzottak annyira, nem szeretek "felnézni" senkire.
Így érzem én is. Zavart a magassága a pasinak, ha már másfél fejjel nagyobb volt.
A kis "könnyebb átugrani, mint megkerülni" srácok meg tökre tetszettek mindig is :D
Mitől lehetne ez kamu?
Először írom ki, mert szinte napi szinten téma itt ez a férfiak körében, holott én nem nagyon ismerek olyat akinek ez állna a sikertelensége mögött..
De mi kamu?
Titkon a magas felhőkarcolók tetszenek?
Azért írtam ki a kérdést, hogy hátha több nő társam is válaszol rá, és az itt szomorkodó alacsony pasik észre veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!