Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, hogy nevezzem ezt vagy mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány, a táv miatt 5 alkalommal tudtunk találkozni eddig másfél hónap alatt, a szexen kívül már majdnem minden volt. Belsőre szinte tökéletes számomra, nagyon szeretem őt, sokszor aggódok érte túlzottan is, sok mindent megtennék érte, mégsincs meg kifejezetten a szerelemérzés, és ez zavar mert nem is tudom mit akarhatnék még tényleg, szinte az összes tulajdonsága megvan amit kívánhatok, annyira jó vele lenni is, mikor vele vagyok akkor érzek nagyon hasonlót mint a szerelem. De például sokszor egyáltalán nem érzek ilyet, ha távol vagyunk épp és írunk akkor többnyire nem(mondjuk egész nap ez megy), ha telefonálunk, akár csak hang, akár video, ez az érzés nem annyira van meg, és ez zavar, ilyenkor tényleg az van bennem hogy nekem vajon semmi nem jó vagy én vagyok hibás, és folyton kellene legyen valami szerelemérzés de mégsincs. Szóval nyilván ezt az egészet senki nem tudhatja helyettem, de mi a véleményetek?(a távkapcsolat ellen szóló megnyilvánulásokat kapásból hagyjuk, jelenleg csak így lehet megoldani és nem szeretném elengedni a lányt)2017. dec. 3. 00:26
1/6 anonim válasza:
Mekkora a távolság? Ő akarja vagy sem?
2/6 anonim válasza:
Vonattal 2 óra, és igen, ő is szeretné hogy komoly legyen.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezek alapján jó irányba haladnak a dolgok jók lesztek együtt.
5/6 anonim válasza:
Nálunk is ez van, belevágtunk, a dolgok jól alakulnak és jól érezzük magunkat. Szerintem veletek sem lesz gond, de biztos ami biztos, tisztázzátok le, hogy kapcsolatban vagytok.
31/f
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis ezt is letisztáztuk már, engem tényleg csak annyi zavar hogy nincs meg folyamat az érzés és hogy nem tudom miért, emiatt néha az jut eszembe hogy becsapok mindenkit, pedig ezen kívül hogy a nagy érzés nincs meg, tényleg szeretem, és folyton azon agyalok hogy mi lehet mégis az oka hogy ez nincs, az a reményem hogy csak több találkozás és idő kell hozzá. De egy kicsit megnyugtat hogy más is van így, köszönöm #5
2017. dec. 3. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!