Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ezt mondtam a páromnak?
Figyelt kérdés
A párom nagyon szereti, ha szex előtt beöltözök neki. Nekem meg van, h nincs erre hangulatom, nem is ilyen beállítottságú ember vagyok, csak az ő kedvéért csinálom, mert örömet akarok neki szerezni. Ha nem öltözök be akkor bunkózik, és azt állítja, h prűd vagyok.. Ma viszont úgymond elegem lett, és amikor felhozta ezt az "este beöltözős szex" témát, akkor azt mondtam neki: Majd ha te is olyan beállítottságú ember leszel, amilyen nekem tetszik, akkor igen". Ezt azért mondtam, mert szeretem a romantikus férfiakat, ha néha meglepne egy szál virággal, vagy csak a boltban elvenne egy kis csokit, h "rád gondoltam". Nem elvárás, semmi, csak én is örülnék neki, ha a kedvemben járna. Én elfogadjam, h ő nem ilyen, meg is mondta, h "Én nem vagyok az a fajta, aki virágot vesz nőnek", ő meg duzzog, h én nemet mondok? És itt nem arról van szó, h "nem passzolunk, meg a nem vagyunk egyformák" szöveg, hanem h neki mindent amit akar, nekem semmit... Vagy én látom rosszul? Szívesen kötök kompromisszumokat, de így ez nem működik.2017. dec. 2. 17:17
1/6 anonim válasza:
De hülye vagy. Miért nem azt mondtad, hogy "Hát beöltöztem a csajodnak. Most mi a problémád !?" :D
31/f
2/6 anonim válasza:
igazad van,egy önzö majom,csak neki legyen jó amire vágyik,te nemigazán érdekled és nemigazán szeret.a lelked nem csak a tested használja.én ilyennek kizárt hogy megtenném.majd rájönne.
3/6 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Itt csak te keresed az ő kedvét teljesen egyoldalúan.
4/6 A kérdező kommentje:
Természetesen ő erre is duzmackodott. De már nem érdekel, komolyan. Lehet nem volt igazam, de én ezt "elvárásnak" sose éreztettem, h muszáj virágot kapnom, vagy valamit és sosem vágtam volna ezt a fejéhez..
2017. dec. 2. 17:29
5/6 anonim válasza:
A szexuális részére kitérve, egy kapcsolat attól kapcsolat, hogy nem kényszerítem a páromat olyasmire, amiről tudom, hogy nem szereti. Hiába jön be neki nagyon, el kell fogadnia, ha ez neked nem tetszik és nem érzed úgy jól magad. Ez mutatja meg a szerelmet igazán, hogy a szexuális kérdésekben mennyire toleráns veled.
6/6 anonim válasza:
Jogosan. Egy kapcsolat akkor működik, ha mindkét "félnek" megadja azt, amire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!