Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy társkeresésre jó ez az oldal? Miért öröm szívatni szegény szingliket?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 00:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Jót szól a #20-as. Tényleg érthetetlen, ez a in medias res kezdeményezés, bár legalább egyenesen megmondja miért írt még ha nem is túl kreatív megoldás. Ezek ilyen elkeseredett próbálkozások lehetnek.

Alapvetően én azért vagyok itt, hogy segítsek másoknak, de lassan nem merek írni, mert ha nőbe botlok az egyből "na a következő idióta" bélyeg jön, pedig tényleg hátsószándék (akár szó szerint) nélkül írtam rá, mert érdekel a problémája, érdekel, hogy ő tisztában van vele.

2017. dec. 2. 08:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet értelmes és normális embereket találni. Ennek az esélye ugyanolyan kicsi itt, mint személyesen. Az interneten azért nehezebb, mert bárkinek kiadhatod magad, elhazudhatod a fél életed, hogy valami pozitívat is mondjak, azért könnyebb, mert az üzenetek visszanézhetőek, látni a stílust, hogyan fogalmaz, ezáltal is le lehet szűrni dolgokat, de élőben is lehet valaki manipulatív hazudozó. Ennek ellenére még mindig nincs párja a személyes ismerkedésnek szerintem. :) Ez az oldal meg hideg-meleg ilyen szempontból. :D
2017. dec. 2. 08:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
# 20/21 Tökéletes amit írtál. A rágörcsölés, randi minél előbb és egy mondatot rosszul fogalmazott, túl kombinálom és már is dobom az egészet, az sehová nem vezet. Laza, kötetlen ismerkedés, nincs túlgondolva semmi. Akkor lehet megismerni tényleg a másikat.
2017. dec. 2. 08:41
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert tényleg jó ismerkedésre, csak a módszerét kell ismerni.

Előszöris nem lövünk mindenre ami mozog. Annak írunk aki egy-rgy válasza alapján szimpatikus. Mégjobb, ha azt érjük el, hogy nekünk írjanak. Humoros kommenteket kell írni, esetleg az is segíthet, ha névvel írsz.

Másodszor: szelektálni kell. Havalaki már nem szimpatikus, több napon át csak egy-kétszavas válaszokat ír, akkor hagyni kell a fenébe.

Harmadszor: nem kell jelentőséget tulajdonítani annak, ha valaki lelép. Itt az emberek egyszerre több emberrel is beszélgetnek, általában kis "hibák" miatt is kiszórják a partnereket.

Negyedszer: fejlődni kell. Én úgykezdtem, hogy nagyon zárkózott voltam, aztán ahogy egyre több lannyal beszéltem, megtanultam, hogy hogy kell normálisan viszonyulni hozzájuk. De ezekre magatól rajön az ember.

Ötödik és egyben legfontosabb: ne legyél rögtön szerelmes. Az elején hajlamosvoltam "szerelmes" lenni már attól, hogy egy kis érdeklődést mutatott felém egy lány(nagyon aszociális voltam). Amikor dobott, akkormeg depis lettem, fel akartam adni az egészet. De aztán rajöttem, hogy ezek nem igazi érzések és túlléptem rajta.

A leghatásosabb viszont(ahogy előttem is írták) ha nem társkeresésre, hanem csak beszélgetésre használod az oldalt. Nem kell rágörcsölni a dolgokra, ha találsz arra érdemes személyt, akkor úgyis kialakulnak a dolgok.

Nekem egy két és fél éves kapcsolatom van erről az oldalról. Boldogok vagyunk együtt és most tervezgetjük a közös albérletet.

2017. dec. 2. 09:32
 25/28 anonim ***** válasza:

Elhiszem, de ezen kìvül sehová nem ìrok, ha ide se ìrnèk nem maradna semmi már. Ès ìgy sem tudom mi tart mèg "èletben", nagyon közel a finálè úgy èrzem. Hetedikèig kellene kihúzni, utána mehetek szakorvoshoz. Már az sem èrdekel ha teletöm addiktìv antidepresszánsokkal. Ennèl lejebb amúgy se lehet lenni.

2017. dec. 2. 09:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Ui: Családom ebből nem sokat lát, mert nem mutatom ki. De ha látnák akkor se lenne jobb, anyám csak belekötne, apám ha mèg beszèlnèk csak ütne, mint mindig tette.
2017. dec. 2. 10:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Szóval most engem Ti éveken át szívattatok???

41f.

2017. dec. 2. 10:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha v ki megbántott az nem biztos hogy mindenki olyan...:)
2017. dec. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!