Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy társkeresésre jó ez az oldal? Miért öröm szívatni szegény szingliket?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 00:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, persze. Én is itt ismertem meg a párom. Annyi a különbség, hogy társkeresővel ellentétben itt férfiak is szelektálhatnak.

31/f

2017. dec. 2. 02:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#8 A családodnak mennyire nem lehet poén!

....

Milyen pozitív élettapasztalatod lehet?--HOGY másoknak te adsz tanácsot,párkapcsolati tanácsot!

A mentális betegségek kategóriávan ok,de itt nem vagy reális fogd már fel!

2017. dec. 2. 04:19
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

#10-meg egyet értek szét lett barnolva ez az oldal és a "jó arcok" sem járnak már ,egyre kevesebb a NŐ!

Meg a normális pasi is.

2017. dec. 2. 04:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég olvasgatom ezt az oldalt. Válaszokból ítélve, döntő többségben sérült emberek járnak ide. Bárhol máshol, sokkal könnyebb ismerkedni. Olyan, akad pár, akivel jól ellehet beszélgetni, de enni.
2017. dec. 2. 06:27
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem rég olvasgatom ezt az oldalt. Válaszokból ítélve, döntő többségben sérült emberek járnak ide. Bárhol máshol, sokkal könnyebb ismerkedni. Olyan, akad pár, akivel jól ellehet beszélgetni, de ennyi.
2017. dec. 2. 06:28
 16/28 LazyJones ***** válasza:
100%
Nem szivatás. Itt is >lehet< ismerkedni, még ha nehéz, vagy kockázatos is. Volt pár iamerősöm innen, könnyebben találok pár itteni alakkal közös hangot, mint máshol. Nem mondanám azt, hogy itt mindenki sérült, bár vannak jópáran olyanok is. De azért vannak szimplán zárkózottabbak, bizalmatlanok, önbizalomhiányosok, vagy csalódottak, akikkel ha megtalálod a közös hangot, mindketten el tudtok indulni előre - akár együtt is.
2017. dec. 2. 06:45
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
Én is itt találtam meg a páromat, és nem vagyunk sérültek, kicsit sem.
2017. dec. 2. 07:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is innen randizok egy férfival.
2017. dec. 2. 08:02
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

Pedig van bőven belőlük, pont a héten írtam rá egy lányra, egyáltalán nem érdekelt ismerkedés szempontjából csak segíteni akartam neki, tükröt mutatni. Végig egy szavas flegma önsajnálkozó válaszokat kaptam ezért illedelmesen elköszöntem. Végig tisztelettudóan és szépen írtam... Vannak sérültek... akik még csak magukon se akarnak segíteni, hogy várhatnánk el tőlük, hogy másoknak segítsenek miközben a "saját sírjukat" ássák?

Keresni jó az oldal, de találni, na az más dolog!

2017. dec. 2. 08:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, és remélem meg tudom fogalmazni normálisan, érthetően, amire gondolok, hogy a legtöbben nagyon túltolják itt ezt az ismerkedés dolgot. Az alig jut eszébe valakinek, hogy csak úgy kötöttségek nélkül, kép nélkül, arc nélkül beszélgetni, mindenféléről (nem a szexről, nem a szerelemről stb), és ha már egy ideje jól működik a dolog és a felek megtalálják a közös hangot, akkor lehet esetleg egy szintet lépni, képet cserélni, bemutatkozni és így tovább. Na egy ilyentől meg én sem zárkóznék el mereven, bár nem szeretnék most társat, de ilyen nincs. A legtöbben eleve azzal indítanak, hogy "szia, van kedved ismerkedni?", az ilyen mégis mit gondol? Még ha valami mélyenszántó magvas hozzászólásomra írná ezt, ami alapján tényleg azt gondolhatnánk, hogy na igen, ez a nő szimpatikus, ráírok...de nem, egy mondatnyi hozzászólás amiből éppenhogy csak kiderül, hogy nem vagyok férfi. Ott sokan azt hiszik máris zöldet kaptak és jöhetnek az ismerkedős üzenetek. Nem is tudom, mit képzelnek. Egy korábbi példa alapján nagyon jól el tudom képzelni az ilyen "ismerkedés" kezdetét:

-szia, van kedved ismerkedni?

-szia, igen.

-hány éves vagy?

-27, te?

-wtf? 18 :/

Szóval így jár többnyire az aki boldognak boldogtalannak ír egy ismerkedős üzenetet. És akkor jó esetben legalább azért nő volt az illető.

Ellenben ha nem az ismerkedésnek van a hangsúly, hanem a felek jól érzik magukat egymás online társaságában, beszélgetnek, lazán, könnyedén, kötöttségek nélkül, abból még bármi lehet...ilyen szempontból nem lehet rossz társkeresésre ez az oldal, csak ezt az itt "ismerkedők" legnagyobb része nem igazán érti meg. De az, hogy na mi most ismerkedjünk, az megy ezerrel, és elég kínosnak, feszélyezettnek, megfelelési kényszer szagúnak képzelek egy ilyen beszélgetést, ami így indul. Bocsi hogy hosszú lett, én erre gondoltam.

2017. dec. 2. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!