Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják itt sokan, hogy a párkapcsolat a minden?
Az élet értelme? Anélkül nem érdemes létezni?
Volt már párkapcsolatom (szám szerint 3), egyik sem volt rossz, de tök jól elvagyok egyedül is. Szex nélkül is jól elvoltam mindig, szinte eszembe sem jut. Van ezer más elfoglaltságom, élem az életemet.
Ha hazaérek, a kutyám lelkesebben fogad, mint eddig bármelyik partnerem.
Csak az idealizálja így a párkapcsolatokat, akinek még nem volt része benne?
Kedves Kérdező!
El kell fogadni, hogy vannak olyan emberek, akiknek az életében a párkapcsolat az tényleg "minden" az életük non plus ultrája, a hab a tortán stb.
Ennek két oka lehet:
1. megtalálták életük párját (sok hosszú boldog évet kívánok nekik együtt!)
2. annyira kicsi átmérűjű a világuk, hogy fogalmuk sincs róla, mi minden lehetne a határaikon kívül. Ha megtalálják a hozzájuk illő párt (sok hosszú boldog évet kívánok nekik együtt!) akkor remélhetőleg tágul majd a világképük.
Örülök, h neked a kutyatartás és egyéb dolgok tökéletesen kitöltik az életedet. Remélem, tényleg harmonikus életet élsz. Ne feledd azonban, hogy az élet egyik törvénye a növekedés, a szíved növekedéséé is. Ezt úgy értem, tarts önvizsgálatot, nem tudsz vagy nem akarsz kötődni senkihez? A válaszod -ne írd ki a gyakira!- fontos lesz lelki egészséged szempontjából.
"Edgar, nekem bármikor lehetne pasim, ha nagyon AKARNÁM... "
Kérdező, ezzel van a baj. Egy párkapcsolat, nem erről szól, hogy lehetne. A párkapcsolatban, nulla, hogy van pasim, vagy nőm.
Azt kell megtalálni, akivel minden agyalás nélkül, természetes, hogy együtt vagytok. Jó kapcsolatban, nincs olyan, hogy mi lesz ha........... Ott, teljesen természetes, hogy vele vagy, ő meg veled.
Igen, a kutya, tud sok mindent nyújtani. A kétféle kapcsolatot, szeretetet, nem lehet össze hasonlítani. Nekem is vannak kutyák, macskák, halak, teknősök. Adnak sok örömöt, de a párom az teljesen más jellegű örömöt tud nyújtani.
Én nem állítom. Egyedül élek sok-sok éve.
Kívánom, soha ne jöjjön el nálad az az idő, mikor keresed az élet értelmét.
Nem hagyok ki semmit, csak megvárom, hogy párkapcsolatra érdemes emberrel sikerüljön összejönnöm.
Ha nem lesz ilyen, akkor nem lesz. Még mindig jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
Neked kérdező, az alapjàn amit írsz, egyértelműen vannak kötődési problémàid. Nem csodàlom a negatív hozzààllàsodat a kapcsolatokhoz. Hisz a kutyàdat is lazàn lecserélnéd. Kb érzelmek nélkül.
Nekünk a férjemmel 3 kutyànk van itthon. Nagyjàból egykorúak, pár hónap eltéréssel. Jövőre lesznek 12 évesek. A legidősebbnél màr elkezdődtek az időskori bajok, a doki szerint max pàr hónapja van. Ha belegondolok, elkap a sírógörcs, te meg ilyen könnyedén azt vagy képes írni, a kutyàd halàlàról, hogy majd lesz màsik????? Így nem is csoda, hogy nem tudod értékelni a pàrkapcsolatokat adta örömöket sem. kötődésed kb nulla egy olyan lényhez, aki elvileg évekig ott van veled a mindennapokban. Nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!