Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veheti észre egy fiú, ha megjött egy lánynak (ha az nem mondja el)?
Tapasztaltabb férfiak már észrevehetik egy nőn a "jeleket" :) Az én párom legalábbis szokta mondani, hogy "na, gondolom nemsokára meg fog jönni" :)
Menstruáció előtt egy nő ingerlékenyebb és érzékenyebb lehet- testi és lelki értelemben is. A mell megduzzadhat és érzékenyebben reagálhat az érintésre, gyakoribbá válhatnak a hisztik, a lány esetleg könnyebben elsírja magát :) Ja és én pl. közvetlenül előtte magőrülök a szexért :)
Ezeket a jeleket tapasztalva szerintem hamarosan menstruáció várható :)
Persze ez nem igaz kivétel nélkül minen lányra és nem lehet azt mondani, hogy "na, most hisztiztél, holnap biztos meg fog jönni". Szerintem szoros kapcsolat kell hozzá, hogy észre vegye a pasi.
Előző hozzászólóval egyetértek, é is majd megőrülök egy kis szexért, cicim ilyenkor nagyobb, barátom ilyenkor imádja fogdosni, hamarabb kiakadok apró dolgokon, egyik percben hisztizek, másik pillanatban bújuk.
Sokszor egyébként barátom sokkal jobban mikorra várható, mert ő az aki számolgatja a napokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!