Normális, ha egy 10 éves lánynak már megjött, és már egész nagy melle van?
Figyelt kérdés
Egyébként nem én vagyok az illető...Csak azért kérdezem, mert én 12 éves vagyok, neki 3* akkora melle van, mint nekem.2010. jan. 21. 18:11
1/9 anonim válasza:
mindenki más! van aki hamarabb fejlődik!
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy normális-e, de nekem is 10 évesen jött meg, és már akkor is B-s melltartót kellett hordanom.. :S Mára ez DD-s lett... Bár van rajtam kb 10 kg felesleg...
15/L
3/9 anonim válasza:
Genetika és a felgyorsult világ.
Mivel nem szed hormonokat (gondolom), ezért azt mondom a természet megoldotta, tehát normális.
5/9 anonim válasza:
Én is ugyan így voltam 10 évesen. Még élek! :)
6/9 anonim válasza:
normális. néhány osztálytársamnak is igy volt. amúgy olyanok mint a megsunáznámos írogató minek írnak?
7/9 anonim válasza:
normális igen,nekem 9 évesen jött meg.és már akkor nagy mellem volt.korán érés.semmi gáz
8/9 anonim válasza:
Ez a lány, akiről szó van, korán érő típus. Már egy párszor írtam, hogy ismertem egy olyan lányt, akinek a melle már 6 évesen olyan volt, mint másnak 16 évesen. A puncija 8 éves korában kezdett szőrösödni, 9 évesen megjött a menstruációja.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...
2010. jan. 22. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!