Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek leírás alapján egy ilyen fiatal csajról? Ti mivel hódítanátok meg srácok?
Legjellemzőbb ismertetőjegye, hogy nagyon szép. Jó alakja van, formás nőies és olyan szép arca, hogy a férfiak 99%-a oda van érte. Ebből következik, hogy 14 éves kora óta mindig volt valakije, általában a legjobb (nála nyilván idősebb) partinak számító srácokkal járt, általában kivételeztek vele a külseje miatt. Alapból nagyon kedves jóindulatú humoros, nem is kifejezetten buta de mintha látszana rajta, hogy nem kellett soha különösebben megerőltetnie magát (jó családban is nőtt fel stb),picit naiv viszont érdeklik a művészetek no meg a divat, kissé nagyképűnek hat de nem vészes. Szóval elég szerencsés helyzetbe született, és azért eléggé szereti a pasikat. (mondjuk a legtöbb nő is) legyen mondjuk 20 éves, egyetemista.
A kérdés a következő: Titeket érdekelne a csaj? Mit akarnátok tőle inkább csak szexet vagy kapcsolatot? Ha nem érdekel miért nem ha érdekel akkor miért? Hogyan hódítanátok meg egy ilyen lányt, mivel próbálnátok becserkészni? ((Tegyük fel, hogy aki nincs megelégedve azt felruházzuk egy ideális külsővel csak, hogy elhiggye magáról, hogy van esélye)) Zavarna titeket, hogy sok pasija volt? Esetleg lenéznétek mert az ő élete "könnyű" és mindent megkap? Ha tegyük fel ti nem akarnátok tőle semmit akkor mit csinálnátok ha ő viszont rátok vágyik?
Nehogy privátot írjatok, mert nem rólam szól a kérdés :D
ugyanolyan lennék vele mint a többi nővel.
annyi,hogy ha már annyira odavan,akkor vigyen nyaralni valami meleg helyre januárban a mínusz 10-ben.
de volt nekem csini gazdag családból származó csajom.
mindig fizette a kaját,piát,nyaralni is elvitt,cserébe úgy megdugtam mindig,hogy a szeme is felakadt,pedig férfiak terén nem volt kispályás.
azon kicsit bedurcizott,hogy a jó csaj barátnőjét is megdugtam amikor piásan nálunk aludt,de megbocsájtott.
szóval én tudom élvezni az ilyet.
Igazából az emberekre, illetve a lányokra ez az élet kétféleképpen tud hatni. Egyrészt vannak azok, akik ha eleve értelmesek is, mivel nincsenek rákényszerítve, hogy bármiért küzdjenek, elkényelmesednek szellemileg, lelkileg. Másrészt vannak azok, akik ilyen körülmények ellenére normálisak tudnak maradni.
A kérdésben leírt lány egyértelműen az első csoportba tartozik. Ismerek, illetve ismertem ilyeneket. Igazi elkényeztetett, unalmas alakok. Szerencsére a másik csoportra is tudnék példát mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!