Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társadalmilag mennyire elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társadalmilag mennyire elfogadott, ha valaki ezért akar eltartott lenni?

Figyelt kérdés

Ha nem szeretné a "munka-házimunka-gyereknevelés" háromszögben leélni az életét, főleg, ha nincs végzettsége, és maximum bolti eladó, árüfeltöltő, vendéglátós, szobalány és hasonló körökben tudna elhelyezkedni.

Tanulni megintcsak nem szeret, mivel valahol az is munka, és még az egyetemen is egy csomó olyan tárgya van az embernek, ami semmire sem jó, vagy nem kapcsolódik a szakmához.

Ezért inkább olyan párt keres, aki el tudja és hajlandó is eltartani, és lehetőleg takarítani sem kell mellette, mert megcsinálja a férfi vagy a takarítónő, a gyereket meg rá lehet hagyni a bébiszitterre, ha épp más dolga van.

Egyszerűen úgy érzi, többre hivatott, mint dolgozni és padlót mosni, neki jár a luxus.

Persze olyan párral csakis, aki szereti, és nem vár el semmit (külsőleg sem), emellett fiatal, jóképű, és szerethető is, tehát senki nem mondhatja, itt is csak a pénz volt a ludas.

(Nem rólam van szó természetesen, én szeretek dolgozni. Csak közvéleményt kutatok)

2017. dec. 1. 12:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Buta, lusta, ronda, de szerető, gazdag és jóképű eltartót keres. LOL
2017. dec. 1. 13:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha már eltartok valakit az legyen jó nő.
2017. dec. 1. 13:19
 13/24 anonim ***** válasza:

De akkor mit jelent, hogy "többre hivatott"?

Felőlem csinálják, nincs azzal baj amíg minden résztvevőnek megfelel, de nagyon kíváncsi lennék :D

2017. dec. 1. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Na ez undorító, mikor valaki egy lusta, buta, nagyképű miss p*csa és mástól várja a jólétet.

Én is “kitarott” szeretnék lenni, mert imádom, ha egy igazi férfi van mellettem, aki sikeres és szeret kényeztetni, anyagilag is. Viszont emellett én 4 nyelven beszélek, egyetemre járok és dolgozok is, meg persze a külsőmből is kihozom a maximumot. Szóval nem csak meresztem a p*csám és várom a sült galambot.

2017. dec. 1. 13:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem elfogadott. Egy szobanövény hasznosabb az ilyen egyénnél.
2017. dec. 1. 13:42
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
"xDDDDD" Nincs olyan férfi akinek ne ez lenne a reakciója! Tehát összefoglalom! Lusta ostoba nemtörődöm és még ronda is? Miért tartaná el bárki is? Ha szép lenne oké! Ha szeretne legalább arra a gyerekre vigyázni mert csak van anyai ösztön minden nőben de nem nem még ez sem. Ráadásul nem kéne olyan nő a legtöbb férfinak akinek semmi ambiciója nincs az élethez, sőt valószínű ez a csaj még ebben a szerepkörben is elégedetlen/depressziós lenne előbb utóbb. Ismerek egy ilyen csajt se nem szép se nem okos és kva lusta semmit nem szeret csinálni csak elvárja az aktuális balektől, hogy tartsa el de az legalább nem luxust vár hanem kb panel,víz,kenyér. Mert az ilyennek kábé ez való. A luxus teljesen indokolatlan, és ennek a nőnek semmi nem jár.
2017. dec. 1. 13:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Eltartottságot csak akkor tudom elfogadni ha van három gyermeke. Ugyanis az mint nagycsalád, főállásba kell foglalkozni velük. Más esetben a behülyülést megelőzvén hamar vissza kell illeszkedni a munka világába.
2017. dec. 1. 13:55
 18/24 anonim ***** válasza:

És miért is járna neki a luxus?

Mert ő úgy érzi? :D :D :D

2017. dec. 1. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Amúgy ez valahol közelebb van az apakomplexushoz, mint ahol simán csak öregebb a pasi.

Ki az, aki eltart, nem érdekli a külsőd, nem kell róla gondoskodni, mert ő gondoskodik rólad? Apa.

2017. dec. 1. 14:20
 20/24 anonim ***** válasza:

És ha egy beteg gyereke? Ápolásra szoruló idős szülője?

2017. dec. 1. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!