Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi alapján helyezitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján helyezitek el magatokat a 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Hogy a környzetedben a többség jobban/rosszabbul néz ki hozzád képest?

Hogy mennyire van sikered a másik nemnél?

Hogy egy nap hányan jönnek oda ismerkedni?

Hogy hogy értékelnek itt az oldalon?

2017. nov. 30. 21:33
1 2 3
 21/27 Clay Morrow ***** válasza:

Az 1 és 10 között végtelen sok szám tömörül, így kedvedre választhatsz nagyon sok közül, nem csak 10 közül :)

2017. nov. 30. 23:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Hogy lehetőségeimhez képest mennyire teszek azért, hogy mindennek legjobb legyen.
2017. dec. 1. 03:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen kérésből adódik az adott skála, a max. pontszámom 4, de inkább annál rosszabb.
2017. dec. 1. 06:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezek közül mindegyik, ez alapján -1/10.
2017. dec. 1. 07:40
 25/27 anonim ***** válasza:

1. irreleváns. A többiek élete/minőségei/céljai számomra nem összehasonlítási pontok.

2. megkapom és megadom tőlük és nekik, amire szükségem van, ill. amit nyújtani tudok. Ki vagyunk egyezve egymással. Kedvenc állatom a zsiráf, de otthonra nem kéne.

3. 0 és 15 között fluktuál.

4. 76%

2017. dec. 1. 07:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Eltévelyedett gyakoris logika, hogy a nőkhöz oda szoktak menni a férfiak...
2017. dec. 1. 09:46
 27/27 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem szoktam elhelyezni magam a skálán, mert hülyeségnek tartom. Azt is hülyeségnek tartom, hogy másokhoz hasonlítsam magam. Nem csak egyféle szép létezik, és attól még hogy xy brutál jól néz ki, én is lehetek szép, akkor is, ha teszem azt nincs hosszú fekete hajam, meg D-s mellem mint xy-nak :D

Mások véleményére alapozni meg kifejezetten veszélyes dolog. Ha nekem kizárólag mások véleménye adna önbizalmat, akkor előbb utóbb mások kritikája tenne tönkre.

Itt az oldalon nem tudja senki, hogy nézek ki, szóval mit izgat engem, ha lekövérrondakrváznak teszem azt :D

Azért tartom magam szépnek, mert őszintén annak látom magam. Nyilván nem vagyok tökéletes, és bizonyára van olyan ember, aki nem talál szépnek, de ez nem fog azon változtatni, hogy szerintem szép vagyok, és nyilván boldogabb meg elégedettebb is, mint azok, akik görcsösen máshoz akarják magukat hasonlítani.

2017. dec. 1. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!