Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi alapján helyezitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján helyezitek el magatokat a 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Hogy a környzetedben a többség jobban/rosszabbul néz ki hozzád képest?

Hogy mennyire van sikered a másik nemnél?

Hogy egy nap hányan jönnek oda ismerkedni?

Hogy hogy értékelnek itt az oldalon?

2017. nov. 30. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy egy nap hányan jönnek oda ismerkedni?"

Szerinted egy férfihoz hányan mennek oda naponta? :D

2017. nov. 30. 21:43
 12/27 anonim ***** válasza:

11#es

Nagy városban szerintem sokan. Akárhányszor voltam Pesten, minimum 2 csaj odajött, pedig még csak egy egész napot sem voltam fent. Na és nem is vagyok átlagon felül pasi.

2017. nov. 30. 21:46
 13/27 A legrosszabb ***** válasza:
100%

1. A környezetemben a többség sokkal jobban néz ki.

2. Nem tudom, mennyire lennék sikeres, nem szoktam náluk próbálkozni.

3. Ismeretlen, vadidegen nők közül soha senki.

4. Egyetlen nő tudja, hogy ki vagyok, szerinte külsőre tök átlagos vagyok, de ez számomra nehezen hihető.

Mindezek alapján jóindulattal 2 pontosra osztályozom magamat a 10-ből.

2017. nov. 30. 21:52
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát nem ilyenek alapján.

Az alapján, hogy mit látok a tükörben. A tükörben undorító, ijesztő, könnyfakasztó látvány tárul elém, szóval bármi más lényegtelen.

Persze néha elbambulok órán vagy a buszon, akkor elgondolkodom rajta, hogy még a 60 éves professzor vagy a két sorral előttem ülő aknés arcú csávó is mennyivel szebbek és nőiesebbek, mint én nőnemű létemre. Nőkkel eszembe se jutna összehasonlítgatni magam, szerintem külön faj vagyok.

2017. nov. 30. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy egy főnyeremény vagyok egy lakatlan szigeten.
2017. nov. 30. 21:57
 16/27 anonim ***** válasza:
#13 hogy érted, hogy egy nő tudja csak, hogy ki vagy?
2017. nov. 30. 22:40
 17/27 anonim ***** válasza:
úgy hogy meghatároztam a szépséget 10 pontban a külső a test és az arc tekintetében és az alapján meg tudom határozni a saját magam és mások szépségét.
2017. nov. 30. 22:44
 18/27 Diavolino44 ***** válasza:

Ez egy eleg nehez, kerdes, mivel mindig kell talalni egy viszonyitasi alapot, ami jelen esetben sajat magam, s probalni, magambol a legjobbat kihozni.

Pl. Valoszinu soha nem leszek milliardos. Igy egy milliardoshoz kepest 1es, de egy kuldushoz kepest 10 es vagyok.

En probalom ugy megitelni, magam, mennyi energiat fektetek sajat magamba. Szerintem 10-es nem letezik. Aki azt mondja, hogy 10 az egy narcisztikus majom, mindenkinek van hibaja ezzel egyutt kell elni.

9 az szamomra az aki megvalositotta az almat. Pl egy tibeti szerzetes aki azt tuzte ki celul, hogy megvilagosodik, s hosszu evek munkaja soran el is erte. Vagy egy sportolo aki egy even belul az osszes versenyet megnyerte.

8 ebbe mar en is bele tartozok, rengeteget dolgozok magamon, igy nem fogom magamat alacsonyabb kategoriaba sorolni, az hogy mas szerint en nem vagyok ennyi vagy magasabb, az nem erdekel.

2017. nov. 30. 22:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Sehogy sem.

Primitív dolognak tartom: végtelenül egyszerű ember az, aki leírható egyetlen 1 és 10 közötti számmal.

22/N

2017. nov. 30. 22:58
 20/27 Clay Morrow ***** válasza:
Úgy, hogy megvan számomra, hogy néz ki jól egy férfi, egy "modell". Így persze külsőmet nagyban azzá próbálom alakítani és szubjektíven ahogy látom magam, mennyire vagyok én saját magammal megelégedve, úgy döntök. Jobb napokon egy jó 6-7-es, de még van mit kihozni belőlem, csak idővel.
2017. nov. 30. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!