Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel csókolóztál életedben?
Ebből hány volt kapcsolat? Ti mennyire veszitek komolyan a csókolózást?
Én a szexet komolyan veszem, érzelmek nélkül soha nem feküdnék le senkivel. Viszont a csókolózás nekem nem sokat jelent, egy jobban sikerült randi után vagy akár néha buliban is jöhet, ha jó a hangulat. Összesen 3 férfival feküdtem le, de legalább 15-20 pasival csókolóztam.
Nektek mi az arány?
24/l
4 pasival volt komolyabb dolog es 8 kapott csokot. Fele volt csak komoly kapcsolat mellett.
19/l
~6 lánnyal csókolóztam, 3 -mal feküdtem le, ebből 1 volt kapcsolat.
22/F
Én eddig 3 lánnyal csókolóztam, egynél komoly kapcsolat lett belőle, egynél csak egy alkalmi szex, egynél pedig logisztikai okok miatt nem tudtunk összejönni.
Én részemről úgy vagyok vele, hogy a csókba szívesen belemegyek akkor is, ha még nem vagyok biztos benne, hogy lesz e folytatása a dolognak.
22/F
5 lány, 8 fiú.
1 komoly kapcsolat, 2 alakuló.
20L
3 fiúval, ebből 1 volt komoly kapcsolat
22/L
ha jól emlékszem, 29 csók
0 kapcsolat
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!