Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ezt a közhelyet sokan lehet csak bemesélik maguknak? Tapasztalat?
Sok szingli szinte közhelyszerűen emlegeti azt, hogy "azért nincs barátja, mert aki vele akar lenni, azzal ő nem akar, akivel meg ő akarna, azzal nem lehet".
Szerintem olyan is van, hogy valakivel senki nem akar együtt lenni, tehát néhány kedves érdeklődő emberről bemeséli, hogy mennyire nyomulnak rá. Pl. ha valakit rondának tartanak, akkor elkezdenek ilyen jajveszékelést, hogy attól félnek, hogy majd rányomul, miközben alaptalan a félelmük.
Pl. Velem is volt, hogy egy antipatikus emberről panaszkodtam, hogy mennyire nyomul, mert szólt néhány kedves szót, de aztán leállt, és sosem hallottam felőle. Vagy valaki kapcsolatban akart lenni velem, eleinte visszautasítottam, aztán amikor meggondoltam magam, akkor már kiderült, hogy annyira nem is akar. Vagy volt olyan barátom, akiről hallottam, hogy "fél találkozni velem, mert ráakaszkodom", amin öszintén meglepődtem, mert nekem eszembe sem jutott volna, sőt inkább ő volt rám szállva néha.
Úgy gondolom, hogy a közhely szerint, aki azt állítja, hogy vele akarnak lenni, az sok esetben néhány bepróbálkozásról beszél. Vagy végülis mondhatnám úgy is, hogy a kapcsolat többről szól, mintsem arról, hogy az egómat simogatom azzal, hogy "valaki engem akar" vagy "kit akarok én".
Félreértés ne essék, elhiszem, hogy vannak példák arra, akikre ténylegesen nyomulnak, de szerintem arra is elég, amikor csak bemesélik maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!