Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác csak akkor ír rám, ha unatkozik, akkor számít az, hogy mit gondol, ha nem írok neki vissza végleg?
20 éves vagyok,6 évvel idősebb nálam a srác. Gondolkodásban inkább gyerekesnek mondanám. Egy közös munka által ismertük meg egymást. Ő bepróbálkozott,de én nem mentem bele semmibe... Ezek szerint azt hitte,hogy első randin már csókot is hagyom neki,és még haza is utazok vele. Mivel még ismeretlen ,mondtam neki ,hogy maradjunk a baráti vonalon..
A munkának már vége igazából ,de a közeledése ellenére is abban maradtunk,hogy tartjuk a kapcsolatot. Keresett is ,bár már nem olyan rendszeresen , de mikor most én érdeklődtem felőle,nem volt túl kommunikatív.... Néha idedob egy sziát, eltelik fél nap,hogy váltunk pár mondatot,és általában így végződnek a beszélgetések..
Valószínű,hogy már nem érdeklem őt,és célja nincs velem,ezért nem is igyekszik,kérdezősködik.
Az viszont zavar,hogy időnként mégis keres,és úgy folyik a beszélgetés ,mintha mi sem történt volna,hogy ennyi ideig nem beszéltünk ...előtte meg minden napszakban mindenről érdeklődött. Látható a különbség, és mivel célja már nincs,csak unalmában ír rám,és így nem tudom őt elengedni....mert megkedveltem,és akár abban is benne lettem volna,hogy jobban megismerjük egymást, de ő ezért nem tesz. Én mint lány pedig nem tennék ez irányban lépéseket,amik egyértelműek,az nem én lennék,és akkor értelme se lenne.
Ha esetleg még keresne,akkor csak simán ne írjak vissza,és majd elfelejtődik az egész?
Megbántani sem szeretném,de nekem nem jó így.
Nálam ez sajnos nem tud működni,hogy másképp áll hozzám,mintha mi sem történt volna...őszinte vagyok,még mielőtt bárki jönne ezzel...
Köszönöm válaszod!
Lehet így is érteni,hogy mégsem hagy annyiban , csak valahol bánt engem ez a dolog, hogy ritkábban keres ,de mégis akar valamit. Persze, értem mit akarsz ezzel mondani.
Hát, amikor meg akart csókolni,és elhúztam magam ..biztos nem erre számított , de akkor és ott így éreztem jónak . Megbántani nem szerettem volna.
Új tali meg nem tudom, mikor és hogyan jönne össze . Ő említette néhányszor ..utalgatott rá. Ki tudja, talán jövőre :D
Kb. az jön le, hogy mindkettőtöket érdekli a másik, de mindketten paráztok, hogy a másik biztos csak szórakozik.
"n mint lány pedig nem tennék ez irányban lépéseket,amik egyértelműek" - Nem kell randira hívnod. Elég, ha jelzed, hogy érdekel, pl. "jó veled beszélgetni Béla". "jó humorod van Elemér" vagy mit tudom én, csak van valami téma, amiről szívesen beszélgetsz vele.
Igaz,hogy én parázok,hogy csak szórakozik,ez tényleg így van .. Viszont róla ezt nem gondolnám. Aki randi közben az sms-eket mutogatta ,amit az exe írt neki, és meg akart engem,mint újonnan kiszemeltet csókolni ,akkor nem hinném,hogy azon agyalna,hogy én szórakozok vele.
Sajnos itt már az sem jó,hogy nem olyan karakter a szememben,akiben meg lehetne bízni.. Mondta magáról,hogy beszédes,szeret jókat beszélgetni,ezáltal ismerkedni is..ami jó dolog,meg tetszik is,hogy nyitott. De viszont a határai mintha nem lennének ,ezt érzem.
Hát szerintem neked kell tudni, hogy érdekel-e ez a fiú, randizni akarsz-e vele, számít, hogy mit gondol stb.
Most az a baj, hogy nem bízol benne vagy hogy nem hív randizni? mert ha utalgat rá, akkor végül is elhívott nem? Nem egészen vágom.
Kérdezte ,hogy mikor találkozunk es hol....a helyben nem sikerult megegyezni ,mert en nem akartam a varosaba utazni , teljesen idegen. Igy egy koztes verziot irtam , igaz neki messzebb van ,de ismeri. Erre azt irta ,hogy talan jo lesz. Azota meg csak utalgatott ,hogy szeretne engem tancolni latni ...amikor irtam,hogy rendezvenyre megyek. Mert mar arrol is volt szo,hogy bulizni elmegyunk kozosen.
Tegnap egy szot sem irt ,pedig tegnapelott este beszeltunk...csak en tegnap reagaltam,mert elaludtam..megnezte es annyi. Szoval teljesen erdektelen. Nem is akarok mar vele talalkozni ,hanem inkabb elfelejteni . Lehet hogy majd keresni fog nehany nap mulva , de akkor minden agyalas kezdodik elolrol.
Ezt nem szeretnem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!