Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a gyökér?
Ez a nő nem egy veszteni tudó típus. Nem irigyellek. Pokollá fogja tenni az életed az intrikáival, az áskálódásaival. Szerintem beszélj a főnokoddel, mondd el neki a sztorit és azt hogy áskálódik emiatt ellened, ha esetleg hátulról jönne a főnököd tudja hogy honnan fuj a szél.
Kitartás!
4-es
csak egy munkahely nem így működik ...
ha a háta mögött áskálódik és rontja a presztizsét, előbb utóbb komoly gondok lesznek a munkahelyi kapcsolataiban. Az emberek tízszer hamarabb fogadják el a negatív dolgokat a másikról mint a pozitivat.
#5: tudom, de egyrészt azt hiszem, hogy személyesen többet tudok javítani a kapcsolataimon, mint amit egy ilyen ember rontani tud rajtuk, másrészt azt gondolom, hogy bármilyen formában felvenni a harcot a lánnyal öngól lenne, mert csak megerősítené a viselkedését.
De az is lehet, hogy csak "el vagyok kényeztetve", ahol én dolgozom, ennek még nyoma sincs, mindenki kulturált, érett ember. Nincs rosszindulatú pletyka, nincs áskálódás, fúrás, semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!