Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irritáló, gyökér fejjel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irritáló, gyökér fejjel van értelme buliba menni?

Figyelt kérdés

Olyan fejem van,mintha ezt a 2 úriembert egybevágták volna.

[link]

[link]

És ilyen hajat sikerített hozzá a fodrász:

[link]

Van bármi értelme így kimozdulni? Nem tudok önfeledten szórakozni ha látom hogy milyen döbbent undorodással néz rám a lányok nagyrésze. (Nem önsajnáltatásból,tényleg így tapasztaltam.)

Mert ha mondjuk férfiasan csúnya lennék az jó lenne,de még férfiasnak se nézek ki,hanem mint egy 14 éves anyucikedvence.

19/F

2015. febr. 13. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. láttad, amikor vágta a hajadat, miért nem szóltál, hogy ez így nagyon nem olyan, mint amit elképzeltél?

2. miért nem mész el egy másik fodrászhoz, aki valami normálisat készít a látszólag menthetetlenből?

2015. febr. 13. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
hidd el van nálad rondább pasi is ha 1 lány meghalgat és az alapján dönt nem az izmaid vagy a külsőd alapján akkor az annyit tewsz hogy nem felszínes. tehát mehetsz buliba de probálj valami olyat csinálni, hogy ne így nézzél ki pld háttal állasz olyan vagy mint 1 rosszfiú saját tapasztalat engem is nyominak tartanak 5 percig a hátam mutatom én vagyok a kemény csávó XD
2015. febr. 13. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
19 évesen nem lenne jobb változtatni ezen, mint rinyálni?
2015. febr. 13. 17:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Végigpróbáltam a város fodrászainak felét. Majd megyek újhoz. Egyébként szemüvegem van,azt le kell venni ezért nem látom közben.
2015. febr. 13. 17:12
 5/11 A kérdező kommentje:

3

Változtatni..

De jó,megyek és veszek magamnak egy új arcot. Hogy ez eddig nem jutott ez eszembe..

2015. febr. 13. 17:13
 6/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Vagd le a hajadat 3mm-re.Mas megoldas nincs,es hidd el az jobb.
2015. febr. 13. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:

# 5

Mint egy hisztis kislány, komolyan...

Tobey Maguire nem ronda srác és a másik sem menthetetlen eset. Hiába lett belőle meme. Előnyös frizura, öltözködés egyébként is sokat javítana az összképen. Testedet is lehet edzeni, hogy ne egy tini gyerek testével rendelkezz.

2015. febr. 13. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Testről,öltözködesről szó sem volt a kerdesben csak mondom..
2015. febr. 13. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor duzzogj tovább te nyomi:D
2015. febr. 13. 17:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Ahogy ohajtja Mr Megmondóember.
2015. febr. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!