Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ertelme ennek?

Figyelt kérdés
Az egyik pasi ult a barban, beszelt az egyik csajjal, odamegyek hozza, mivel haverom a srac, es erre megoleli a csajt es bevagja nekem, hogy ugy szep baratnom van(pedig nem is jartak) :)))
2015. febr. 8. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Fel akart vele vágni vagy féltékennyé akart tenni.

Ez a kettő a legvalószínűbb.

2015. febr. 8. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ismerem. Tudom, hogy milyen gyakran cserelgeti a noit, es nem ugy tekint rajuk, mint baratnore. Feltekennye meg biztos nem akart tenni, mivel tudom a csajrol, hogy a legpletykasabbak koze tartozik, es nem egy szepsegideal.
2015. febr. 8. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor az lehetett, hogy a másik csajnak akart tetszelegni.

Ha te a másik csaj szerint szebb vagy és a pasi úgy beszél róla mint a barátnője, így azért kicsit jó érzés ez neki.

A pasi meg legalább talált egy ürügyet, hogy megölelhesse a lányt és ezáltal közelebb kerüljön hozzá.

Ha olyan tényleg a srác mint leírtad akkor ez csak egy része volt annak a taktikának, hogy a végén erről a csajról is levegye a bugyit. :)

2015. febr. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!