Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csinos, fiatal, több nyelven beszélő nők lennétek, ti is kihasználnátok, hogy így lehet gazdag külföldi hapitok?
A kérdésre a válasz igen,de a *gazdag* szót leszámítva. Az egy körülmény,ha gazdag,akkor az,ha nem,akkor meg nem.
Viszont maga a lehetőség tetszik,mert számomra tud vonzó lenni egy külföldi férfi ,és akkor persze jól jön a nyelvtudás.
"Ha csinos, fiatal, több nyelven beszélő nők lennétek"
Nulla erkölccsel, ostoba módon. Akkor igen.
A külföldi királyfi természetesen azért jön ide hogy komoly feleséget keressen magának, aztán megossza vele a fele királyságát.
Nem kellene már felnőni? Sok volt a meséből.
Volt külföldi (svéd) "hapim", nem volt gazdag. Magyar mércével persze az volt, de a svédeknél már átlagos. Nem befolyásolta a pénz a kapcsolatunkat, az viszont igen, hogy fiatalként teljesen elájultam attól (is), hogy nemcsak jófej, jóképű, de svéd is :D
Amúgy 15-össel értek egyet, inkább szeretem a saját életem magam alakítani, és nem a nálam 20-assal idősebb apuka alamizsnájától függeni. Ugyanis ha öregecskedem, gyorsan elzárja a pénzcsapot és lecserél, aztán benézett a ló az ablakon.
19-es
Az ellen nem sokat tudsz tenni hogy "ocsmány" vagy, de azért igen hogy beszélj több nyelven.
Tessék ... ki akadályoz abban hogy tanulj nyelveket. Ez nem pénz kérdés hanem szorgalom.
Nagyon sok nő csak sopánkodni tud de semmit nem hajlandó tenni a sorsáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!