Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párotok egy erotikus masszázs szalonba dolgozna, mit tennétek?
7 hónapja együtt vagyok a párommal.Már több mint egy hónapja elkezdtem dolgozni egy erotikus masszázs stúdióban. A pénz hihetetlenül jó, egy nap 8 vendég is megfordul a kezeim között, ugyhogy nem panaszkodhatok. De a folyamatos titkolózás kikészít. Nem akarom itt hagyni ezt a munkát, persze csak a pénz miatt, nem szeretném, hogy ha megtudná rólam, hogy valójában honnan van mostanába ennyi pénzem szakítana velem. Ha kiderülne, hogy a párotok egy ilyen helyen dolgozik mit tennétek?
L/20.
Uhhh kérdező. Most jól lefagytal.
Én nem ítélem el.
Szerintem nincs ezzel gond amit csinálsz.
Inkább az hogy nem tudja a párod.
Pl nekem volt annó egy partnerem ő strip bárba táncolt és sokszor fogdostak. De tudtam. Nem volt gond.
De nem csinált semmit sem.
Csak tánc meg néha egy egy pasi megfogdozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!