Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párotok egy erotikus masszázs szalonba dolgozna, mit tennétek?
7 hónapja együtt vagyok a párommal.Már több mint egy hónapja elkezdtem dolgozni egy erotikus masszázs stúdióban. A pénz hihetetlenül jó, egy nap 8 vendég is megfordul a kezeim között, ugyhogy nem panaszkodhatok. De a folyamatos titkolózás kikészít. Nem akarom itt hagyni ezt a munkát, persze csak a pénz miatt, nem szeretném, hogy ha megtudná rólam, hogy valójában honnan van mostanába ennyi pénzem szakítana velem. Ha kiderülne, hogy a párotok egy ilyen helyen dolgozik mit tennétek?
L/20.
Tavaly télen egy szombat este sétáltam a Váci utca környéken és fényreklámra lettem figyelmes a sétálóutca lapjaira vetítve. Egy ilyen stúdió hirdette angolul hogy 50€ /alkalmanként. Alapozva erre olyan 10-15€ kaphatsz vendég után ami 8 számolva 80-120€. Havonta 1600-2400€. Nem tudom menniyt keresel ez az én számításom.
Ha lenne sütni valós magadtól is tudnád hogy ez prostitúció és egyetlen férfi sem viseli el, feltéve ha nem a futattód. Lehet hogy rabul ejt a könnyű pénz, de ez kb. a belépő. Ez után jöhet többért az aktus és a külföldi kiruccanásos munka még többért. Mondjuk beteg is lehetsz , ha HÍV fertőzött és a kezedben van nyílt seb meg is fertőződhetsz,
Szerintem tanulj ki egy normális szakmát amivel kereshetsz jól és nem leszel egy megvetett eszköz, mondjuk fodrász/körmös/cukrász.
Szerinted a turisták akiknek ajánlják ezeket a szalonokat még Budapest térképen is, milyen szemmel néznek rád? Nem véletlen hogy rossz a magyar nők híre nyugaton.
Engem a parom egesz biztosan kihajitana az tuti :-)
Te mit szolnal, ha kiderulne, hogy a parod is ezt teszi nokkel?? Mert ha nem zavarna, akkor sztem most fejezzetek be.
ELőször elszörnyűlködnék. Aztán köpni-nyelni nem tudnék.
Napokkal később jót röhögnék rajta,hogy is járhattam egy hazug prostival X ideig.
17: "Ha lenne sütni valós magadtól is tudnád hogy ez prostitúció és egyetlen férfi sem viseli el, feltéve ha nem a futattód."
Ha lenne sütnivalód, akkor feltűnt volna, hogy csak ebben a kérdésben hárman válaszoltuk, hogy elfogadjuk. Ebből ketten mondtuk azt, hogy a titkolódzás a baj, tehát garantáltan nem vagyunk a futtatója sem. Hülyeséget is írsz, személyeskedsz is, és még te oktatnád ki a kérdezőt. Nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!