Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi vagy a baratotok majdnem minden csajnak sziveket kuld a facebookon like helyett az jelent valamit?
Mennyire lehet egy ilyet komolyan venni?
24L
Igen, de az is, hogyha valaki ennyire a facebookos viselkedését veszi alapul a párjának. Kit érdekel, hogy kit lájkolgat...
Amúgy én vagy szivecskét nyomok valamire, vagy semmit. Ilyen ember vagyok, vagy imádok valamit vagy abszolút nem érdekel.
A szív nem csak szerelmet jelenthet.
Ott van a tisztelet, a szimpátia, a kedvesség, az önzetlen jóakarat egy ember felé.
Imádom mikor egy ember segít a céljaim elérésében, szóval még a hálát is jelenti.
Egy jót akaró embernél a szív az egy önzetlen jel, egy ajándék, amiért cserébe nem vár el semmit, csak köszöni, hogy az élete része lehetsz 😊❤
Természetesen az emberek többsége viszont nem önzetlen, és visszaköveteli a szivecskét. Na őket érdemes elkerülni 😉
Szep pozitiv valasz volt utolsó.
De miert olyan fontos egyeseknek ez a lajkolgatas es szivecskezes?
Mar hallottam ugyanettől a személytől hogy áh ez milyen gazdag, es főleg a menőségért barátkozik azzal a személyel.. de kérdem én ez mennyire lehet őszinte barátság amikor csak azert "kuldök a másiknak szivet hogy ha ö visszaszivecskézik mutassam masoknak hogy milyen menő vagyok" ..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!