Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon felkoszont, de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon felkoszont, de az utcán észre se vesz?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, munkatarsam tesója. Mindig ír üzenetet ha nevnapom szülinapom van, jó hát ez nem egy nagy dolog, Facebook irogatas, de mikor meg az utcán látom soha nem vesz észre. Igaz, hogy fogytam 10 kilót és másmilyen a hajam színe, de olyan furcsa.

Meg régen tesója mondogatta nekem, hogy jöjjek vele össze. De akkoriban nem történt semmi. Azért mondhatta, mert tetszhettem neki?

Mi a véleményetek?

2017. okt. 26. 15:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, és mégis miért foglalkozol ilyennel? Látom, te is fb agymosott vagy, mint a legtöbb ember. Nem azt kéne alapul venni.

Egyébként is, ilyenek miért az ismerőseid fb-on? Ismerősöket gyűjtesz, vagy mi?

2017. okt. 26. 15:14
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Írj rá és kiderül. Tedd fel neki is ezt a kérdést, nem fog semmi rossz történni. :)
2017. okt. 26. 15:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket az embereket szoktam időszakonként törölni az ismerőseim közül :)
2017. okt. 26. 15:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Azért az ismerősöm, mert a munkatarsam tesója mi nem világos ezen? Régen egy városban laktunk, ő elkoltozott, úgyhogy csak néha futok vele össze, de akkor szívesen dumalnek vele.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mi a kérdés? Ennyi alapján nemigen lehet vélemény alkotni úgy, hogy nem világos a kérdés. Hogy kapcsolódik a facebook felköszöntés ahhoz, hogy tetszel neki?

Amúgy simán megtörténhet, hogy azért nem köszön, mert nem vesz észre, nem szándékos.

6/19 anonim ***** válasza:
100%

B+ kislány, attól, hogy munkatársad tesója, még nem kell, hogy az ismerősöd legyen fb-on. De te csak ismerősöket gyűjtesz, nem minőségi barátokat!

Ez csak téged minősít!

2017. okt. 26. 15:19
 7/19 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert már évek óta nem beszélgettünk, de ő legalább 5 éve mindig ír. . Na mindegy biztosan tulkombinalom ;)
2017. okt. 26. 15:20
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Hű, de agresszív vagy. Kit érdekel, ha az anyámkínyjád rokonának a szomszédja? Neked a virtuális világ fontosabb, mint az élő. Én töröltem ki már volt osztálytársam is, pont nem érdekel.

Azért nálad viszont kibújt a szög a zsákból, hisztigép

2017. okt. 26. 15:22
 9/19 A kérdező kommentje:
Figyi 65% ne legyél már ilyen. Ezt a fickót régebbről ismerem, személyes, szóval attól még, hogy eltelt x év, nem szűnik meg ismerősöm lenni. . Amúgy meg van kB 100 ismerősöm, nem gyűjtök én ilyesmit.
2017. okt. 26. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Na, nekem meg volt általános iskolás osztálytársam köszöntött fel annak idején, aztán mikor utcán rá köszöntem, nem is köszönt vissza, kitöröltem. Na, erre mit lépsz?

De veled ellentétben én nem pattogok ilyen h..lyeségeken!

2017. okt. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!