Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon felkoszont, de az utcán észre se vesz?
Van egy férfi, munkatarsam tesója. Mindig ír üzenetet ha nevnapom szülinapom van, jó hát ez nem egy nagy dolog, Facebook irogatas, de mikor meg az utcán látom soha nem vesz észre. Igaz, hogy fogytam 10 kilót és másmilyen a hajam színe, de olyan furcsa.
Meg régen tesója mondogatta nekem, hogy jöjjek vele össze. De akkoriban nem történt semmi. Azért mondhatta, mert tetszhettem neki?
Mi a véleményetek?
Én nem akarok vele írogatni. Jól esne, ha eszrevenne az utcán és azt mondaná, szevasz Julcsa derég láttalak, jól nézel ki.
Bocs, hogy fel mertem tenni a kérdést!
Lehet azt sem tudja, hogy ki vagy, csak felköszönt, mint a birkák 90%-a, mivel a f0sbuk az arcába tolja. Vagy annyira nem nézel ki számára jól, hogy le is szólítson élőben.
Ez van, Julcsa.
Írj rá, ha tetszik neked. Viccesen is lehet, hogy megismerhetnél, az utcán, ha szembe jössz. Smiley-kkal.
Ha tetszel neki tovább fogja görgetni a beszélgetést.
Nekem is írt már ilyet csaj és nem direkt nem vettem észre, hanem konkrétan tényleg nem ismertem meg, meg amúgy sem bámulok mindenkit.
Ez a Facebook-os felköszöntgetés egy ordas nagy baromság amúgy, erre alapozni meg főleg az.
Akkor minek köszöntöd fel? Ez szín tiszta baromság. Én biztos nem köszöntenék fel olyat aki arra sem hajlandó, hogy rám köszönjön az utcán. És nem is várnám el, hogy felköszöntsön.
Már megint az kisiskolások jönnek a felnőtt párkapcsolatok kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!