Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért önbizalomhiányos sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért önbizalomhiányos sok kismellű lány?

Figyelt kérdés

Nem pasi vagyok, szintén lány, aki imádná, ha kis melle lehetne.

12-13 évesen B-s mellem volt, meg voltam elégedve, ha akartam, vettem fel melltartót, ha nem, nem, nem okozott gondot a mindennapokban.

Most így 20 felett D-s melleim vannak (nincs túlsúlyom, 75-ös a hátam), és visszasírom a kicsiket.

Sokkal könnyebb lenne öltözködni, sportolni, meg úgy mindent. A férfiakat meg köztudottan nem érdekli igazából, vagyis egy pont után már nem.

Akkor miért van sok kismellű lánynak önbizalomhiánya?

2017. nov. 26. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Csodálkozol azok után,hogy Magyarországon nem,hogy neten,élőben is játszi könnyedséggel ki lehet fogni ilyen agymosott gyökereket? Sajnos nem egy hasonló pasit ismerek és még internet sem kellett hozzá,az az elkeserítő.

Van kérdés,kérdező?

2017. nov. 26. 22:10
 22/32 anonim ***** válasza:
14:Tanuld meg,hogy a kisgyerekekben és a kamaszokban nincs az a szociális gát,ami egy érett felnőtt emberben benne van és igen:akinek ilyen visszahúzódó természete van,találnak okot,hogy froclizzák.Mondom tapasztalatból,pedig mellméretre el voltam eresztve mindig is.Nos,találtak mást,amivel csesztethetnek és szerencsére mára van barátom,aki pont ezt szereti bennem.
2017. nov. 26. 22:13
 23/32 anonim ***** válasza:

"a kamaszokban nincs az a szociális gát,ami egy érett felnőtt emberben benne van"

Aha. Nem nekem írtad, de ezek szerint egy különleges ember vagyok, mert nem bsztattam senkit kamaszkoromban.

2017. nov. 26. 22:15
 24/32 anonim ***** válasza:
Inkább csak érettebb voltál agyilag,mint a kortársaid.A kamaszok legtöbbje baromi debil.
2017. nov. 26. 22:17
 25/32 anonim ***** válasza:

A sok nagymellű nőtől csökken a kismellűek önbizalma.

Már egy ideje megy a plussize divat, meg a duciéltetés, megfordult a 90es évek divatja.

Akkoriban letehenezték a 70 kiló feletti nőket nagy mellekkel is. Mostanában lecsontosozzák a vékony kismellűeket.

Sosem volt teljesen kiegyenlítve a 2 oldal, mert mikor a sovány volt a trendi, a sovány nők tudták, hogy a vékony nők küzdenek a fogyással. Most viszont, hogy a telt a trendi, az idősebb dundik jól visszavágnak, mert azt hiszik a vékonyak mind koplalnak..

Áh. Szóval amíg kis mellem volt, a nagymellű dundi nők 10x többször szóltak be az alakomra/mellemre(rokonok), mint a férfiak.

A férfiaknak mindegy volt, csak lyuk legyen, bókoltak ők dundi nagymellűnek meg sovány laposnak egyaránt a szexért.

Mondjuk nekem extrém kis mellem volt, a doki elengedte az áfát a szilikonból, mert nem szépészeti, hanem korrekciós műtétnek számított a nagyobbításom.

Alapvetően én láttam borzasztónak, mert van szépérzékem, a sok sok beszólás csak picit rontott az önbizalmamon, de azért rosszul esett, hogy lenéznek a nők a mellem miatt.

2017. nov. 27. 08:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Ja és ha nem hiszed, nézd csak meg, kik szólnak hozzá az agyonreklámozott pántnélküli melltartóhoz. Vagy 200 hsz dagadt nagymellű nőktől, akik az A-B kosarasnak kinéző csajt szidják ordenáré módon, hogy nincs is mit tartani a mellén, pedig szerencsétlen csaj egy átlagméretet képvisel, ami a normál súlyához jár a legtöbb embernek.

Én az AAt sem töltöttem ki cicivel, konkrétan két mellbimbóm volt kicsit lazább bőrrel, mint egy férfinak.

2017. nov. 27. 08:32
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 80B-s a méretem, tehát nem vagyok teljesen lapos, de azért nem is nagyok.

Nekem akkor volt elég nagy mellem, mikor meghíztam (kb 6 évvel ezelőtt). Én egyáltalán nem éreztem jól magam úgy. 10 kilóval könnyebb vagyok most, és így vagyok elégedett magammal.

Azonkívül engem mindig megdicsérnek, hogy milyen szép lány vagyok, szóval nem a mell méretem miatt érzem magam jobban nőnek.

De teljesen megértem, hogy ebben a világban a kisebb mellű lányok komplexusosak. Dőlnek mindenhonnan ezek a mű-nők, és úgy vannak eladva, mintha ez lenne a természetes, mintha ettől lennének nők a nők.

A hús-vér nők nem a médiában, és nem az instagramon vannak.

27N

2017. nov. 27. 10:59
 28/32 anonim ***** válasza:

mert bunkók a férfiak is (tisztelet a kivételnek).

Sokszor hallom és látom, hogy kiröhögik az ilyen adottsággal rendelkező hölgyeket.

"Elől deszka hátul léc"

Jó nem tetszhet mindenkinek a kicsi, de ne bántsunk már valakit a genetikája miatt

2017. nov. 27. 18:26
 29/32 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan én se értem, miért akar mindenki nagy melleket.

46 kilós nő vagyok, B-s cicijeim voltak mindig. 27 évesen szültem, a szoptatás miatt akkorára nőttek, hogy eleinte a D-s melltartó is szorított, aztán beállt D-re. Hát elmondani nem tudom, mennyire rühelltem. Nehéz, kényelmetlen, minden korábbi felsőm kicsi lett (nem sokkal a lányom születése után ugyanúgy 46 kg voltam, mint előtte, szóval nem, nem a túlsúly miatt), ami amúgy jó lett volna méretben, alig jött rá a mellemre, ami ciciben jó volt, máshol lógott rajtam. Állandóan úgy éreztem magam, mint egy kötözött sonka, de ami a legrosszabb volt, hogy otthon is fel kellett vennem melltartót, amit korábban sose tettem, amint hazaértem valahonnan, az volt az első, hogy megszabadultam a melltartótól. Akkor viszont kellett, mert egyszerűen nehéz volt a mellem, fájt, ahogy mozogtam. 2 év után abbahagytam a szoptatást, szépen visszament B-re, ráadásul nem is lóg valami csoda folytán, úgyhogy újra boldog ember vagyok :D Komolyan a francnak se kellenének akkora kannák...

2017. nov. 27. 19:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsó egész más a szoptatásos tejjel teli mell, mint a sima.

Egyrészt azért, mert az anyatej nehezebb a zsírnál, másrészt egész más az állaga egy tejtől feszülő mellnek, mint egy puha zsírmellnek. 2 évig szoptattam, nekem is az As mellem majdnem Cre nőtt, folyamatosan feszült, kényelmetlen volt, legszívesebben ledobtam volna, na de a látvány kárpótolt. Mikor összeesett AA alá, teljesen megzuhantam én is. Ha már volt az embernek melle, sokkal nehezebb megbarátkozni a korábbinál is kisebbel, azaz esetemben a teljesen lapossal.

Könnyen beszélsz B kosárral, az átlagos, nem kicsi, így a kismellűek helyzetét nem érzed át. Nekem most szilikonnal A kosár lett, esetleg pushupos Bt kitöltök. Én sem akartam nagy mellet, csak hogy női mellnek nézzen ki.

A kismellűek sem akarnak hegyeket Ds kosárral, csak átlagosat, hogy látszódjon, hogy van mellük.

2017. nov. 27. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!