Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (esetleg nők), milyen egy átlagos lány?
Ne képet linkeljetek, hanem írjátok le inkább.
Én magam teljesen átlagosnak tartom, és többé kevésbé elégedett vagyok magammal (sportolhatnék többet azért).
Szerintem átlagos nőnek számít, akinek szép az arca (tehát szimmetrikus arc, szép szemek, száj, normál orr, szép bőr), de nincsen rajta semmi feltűnő, ami mgmaradna az ember emlékezetében.
Ugyanígy arányos az alakja, nincs elhízva, de nincs komolyabban kisportolva sem. Továbbá genetikailag sem a felső 1%-ba tartozik (tehát nincs nagyon vékony alkathoz szilikonnal vetekedő természetes melle, 90-es csípőhöz 60-as dereka, csodaszép, hosszú lábai).
A stílus, öltözködés ebből a szempontból lényegtelen.
Többnyire több férfi tart szépnek, mint csúnyának, de van olyan, akinek nem tetszem (legyen ez mondjuk 10-ből 5-nek igen, 3 szerint átlagos, 2 szerint csúnya), tehát kijön a végére egy átlagos.
Hogy értse mindenki mire gondolok-egy átlag lány szerintem:
Szerintem akiket linkeltél, kifejezetten szépek. Pl. az első linken szereplő lány semmivel sem "átlagosabb", mint a második kommentedben az első linken lévő.
Szerintem az, akinek szép az arca, jó az alakja, az már igen csak a szép kategória, nem az átlagos.
Persze, szubjektív. De azért ha valakinek szép, szimmetrikus arca van, emellett szép, arányos alakja, abból továbbra sem értem, hogy lesz átlagos.
Nekem az átlagos az, amikor nem ronda, de azért annyira nem is szép. Akiket linkeltem, azokon mindenkin van valami pici "hiba", ami átlagossá teszi számomra. Persze valakinek pont attól a kis hibától, szexepiltől lesz igazán megnyerő.
Szerintem is az az átlagos, aki nem szép, de nem is ronda. Itt meg rögtön úgy kezded, hogy "szerintem átlagos nő, aki szép".
11-es példái elég jók.
Kérdező, szerintem te nagyon el vagy tévedve az átlagos fogalmával kapcsolatban. Eleve úgy definiálod, hogy az átlagos, ha valakinek szép az arca... Na mármost, ha valaki szép, akkor ő nem átlagos.
Három kategória van:
1. Az átlag felettiek, ők a szépek.
2. Az átlagosak, akik se nem szépek, se nem csúnyák.
3. És az átlag alattiak, akik a csúnyák.
Az általad belinkelt lányok sem átlagosak. Ha azok lennének, azt jelentené, hogy 10 szembejövő lányból az utcán minimum 6 úgy nézne ki, mint ők. Na hát én 10-ből legfeljebb 1 ilyen kategóriájú lányt látok, de akkor már lehet, hogy túloztam. Szóval messze nem ez az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!