Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad olyat kérni egy lánytól hogy ne sminkelje magát?
Az egészben nincs játék.
Ha valaki önbizalomhiányos, annak elmondhatod milliószor, hogy jól néz ki smink nélkül, nem fogja elhinni. Ha meg elveszed tőle azt, amitől jobban érzi magát, mit mond el az rólad? Talán sminkben jobb nő és jobb pasik lecsaphatják a kezedről?
Ha meg van önbizalma, akkor azért nem fogja megtenni, mert van egy kialakult stílusa, amibe neked nincs beleszólásod.
De még a logikus oldalába se gondoltok bele, hogy nem azért vette a több ezer forintos cuccokat, hogy kidobja, mert az aktuáljózsinak nincs elég önbizalma, és ezt a nőjén veri le.
Na megjött egy sminkiparban érdekelt személy. Hajts, hajts, még te lehetsz idén a legjobb értékesítő, talán még az ószövetségi elnök is kezet fog veled a karácsonyi maceszvacsora felett.
Edgar, te csak maradj csendben.
Ha nem érted, amit mondok, akkor maradhatsz egy hülye fsz. Csak ne mondjátok, hogy nincs a szátokba rágva, hogy mi a helyzet. Persze támadni mindig lehet, azt könnyebb, mint megérteni, vagy elfogadni.
Úristen.
Nem azért sminkelünk és öltözünk csinosan, mert nektek akarunk tetszeni. Magunk miatt tesszük.
Én akkor is sminkelnèk/sminkeltem, ha a barátom szerint szebb voltam smink nélkül.
Nem azért, mert ronda vagyok nélküle, hanem mert szebbnek érzem magam vele. Mondjuk otthonra csak minimálisat használok.
Amúgy jó sok dolgot elmond rólad, hogy sminkelt csajjal jöttél össze, pedig a sminkeletlenek jobban tetszenek elvileg.
Én is sokminden ki tudom fejezni sminkkel, pont, mint a ruháimmal. Egészen más az arcom másmilyen sminktől, szeretem ezt a változatosságot.
Nem a férfiaknak sminkelünk, így aztán leszarjuk mit gondolnak róla. Összejöttél vele úgy hogy tudtad hogy milyen? Igen? Akkor tűröd vagy lelépsz és keresel olyat akinek bámulhatod a tág pórusait egész nap. Nem fogja miattad abbahagyni ha neki ez fontos.
Arról meg le lehetne már szokni, hogy itt egynéhány nyomorult azt hiszi hogy ő jobban ismeri a nőket mint maguk a nők.
Tök aranyosak a pasik, hogy azt hiszik, miattuk akarunk jól kinézni :) Elárulom, nincs így.
Nekem is mondta a vőlegényem, hogy smink nélkül is gyönyörű vagyok, nem is kell smink, de én szeretek sminkelni, és fogok is. Ettől függetlenül persze nagyon jól esik ezt hallani. Mondogasd a barátnődnek is, hátha ő nem olyan makacs, mint én.
Normális esetben minden férfinak jobban tetszik a barátnője smink nélkül. De az egy olyan intim helyzetbe való, mint az ágyban bújás, együtt zuhany, nyaralás, stb.
A "való életben" kell a "páncél", legalábbis én így érzem, hogy sokkal összeszedettebb, teljesebb a kép, ha van egy kis szín az arcomon, nem cserepes a szám.
A másik pedig, amit szintén jól megfogalmaztak előttem, hogy ha már ennyi pénzt kiadok valamire, akkor el akarom használni:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!