Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy rossz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy rossz a szex valakivel?

Figyelt kérdés
Van ilyen? Akihez vonzódtam, azzal mindig jó volt. Akihez nem annyira, azzal természetesen nem annyira. De mi máson múlhat (extrém eseteket kivéve)?
2017. nov. 25. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Pl gátlás?
2017. nov. 25. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Az extrém eseteket kivéve, én sem tudom. Mi az amit nem lehet megbeszélni, vagy nem kezelhető?
2017. nov. 25. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha az egyik fél fadarabnak álcázza magát és azt várja, hogy majd akkor a másik elvégez mindent.
2017. nov. 25. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:

#3:

Fadarabnak?

Basszus, Dzsepetto pedomaci volt...

2017. nov. 25. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem figyel rad, csak a sajat elvezete erdekli, bena, ami neki jo, az neked nem, ami neked, az neki nem, nem egyezik az izlesetek, az egyik fel szereti elhuzni hosszan a "reszelest", te meg letudnad 20-30 perc alatt, mert boven eleg, nagyon kulonbozoek a vagyaitok, o durvan szereti, te gyengeden, te vagysz az oralis szexre, szerinte gusztustalan...
2017. nov. 25. 20:16
 6/8 Interferencia ***** válasza:
Pl. ha a másik nem teszi bele az ő részét.
2017. nov. 25. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak feküdt és hagyta magát megdugni. Ha mondtam hogy forduljuk akkor fordult csinálta amit mondtam. De olyan "érzelemmentes" dugás volt pedig ő erőltette. Azelőtt én is azt gondoltam hogy "milyen darab fa?" Nincd olyan! Nem hogy örülnél hogy dughatod.De utána már tudtam milyen is az. Inkább ürítésnek nevezném, a recskázásnál jobb de egy odaadó csajjal való dugáshoz képest NULLA.
2017. nov. 25. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ezt férfivel éltem meg, hanyatt vágta magát, hogy majd jól meglovagolom, nem nagyon foglakozott velem. Na ez a rossz szex.
2017. nov. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!