Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jön össze nekem ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jön össze nekem ez a párkapcsolatos, barátnős dolog, lehet sokkal komolyabb dolgok várnak rám az életben, Istenünknek magasztosabb tervei vannak velem?

Figyelt kérdés

27 éves leszek lassan, gyakorlatilag még nem volt barátnőm, nem tudom milyen egy barátnővel élni, ölelgetni, szeretgetni.

Mostanság már nem is nagyon próbálkozom, meguntam a kudarcokat.

De lehet ez nem véletlen? Lehet más tervei vannak velem Istennek?

Lehet mondjuk én vagyok a kiválasztott és én fogom elhozni a világnak az új reményt, a fényt, el fogom söpörni a sötétséget? Ehhez hozzátartozik hogy szűznemzéssel születtem, tehát tényleg benne van a pakliban hogy nem is vagyok ember.

Lehet Isten fia vagyoK?

F/26

2017. nov. 25. 19:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Mondjuk azért,mert csak a model pitsákra buksz?

"

Ez nem igaz, a csúnya lányokra is.

2017. nov. 25. 19:58
 12/18 A kérdező kommentje:

"Jól látom, hogy ma sem voltál kint?"

Nem járok sokat emberek közé, ez igaz, honnan tudod?

2017. nov. 25. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

Hát én haljak meg, de inkább ilyenekkel nyugtassák a kis lelküket, mint a "majd ha fél millát keresek" vagy "mert a nőknek csak a 2 méteres izmos csávók kellenek" baromságokkal... :D Ezt szivesebben olvasom, mint a szokásos gyakoris férfihisztit meg a kifogásokat.

Szóval igen kérdező, istennek terve van veled, a világvége után te fogod újranépesíteni a bolygót, ezért nem adott neked eddig barátnőt. Spórolnod kell a spermával, hogy ezt a nagy küldetést végig tudd majd vinni.

2017. nov. 25. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

Onnan tudom, HOGY ÉN VAGYOK ISTEN és az a parancsom, hogy holnap kimész sétálni egyet. Minimum fél órát.

A következő utasítást majd megkapod, ha teljesítetted a holnapi “kihívást”.

Ne feledd, látlak, ISTEN SZEME MINDENT LÁT! :D

2017. nov. 25. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Intim fejlövést végeznék el rajtad te genetikai hulladék.
2017. nov. 25. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:

A kérdésedre inkább nem válaszolok kicsit ahhoz át kellene szellemülnöm.

Viszont az egyik válaszod az kicsit fura. Azt írtad, hogy a csúnyákra is buksz. Azért itt megkérdezném , hogy az milyen lenne,hogy egy olyan lánnyal lennél együtt ,akit te csúnyának tartasz? Belegondoltál , hogy ez milyen érzés lenne neked vagy egyáltalán a lánynak , hogy csúnyának tartod? Vagy nekedmár annyira mindegy csak legyen valami?

Ez esetben inkább maradj egyedül!

2017. nov. 25. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
arról a posztról csak 2017 évvel késtél le
2017. nov. 25. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam
2017. nov. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!