Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy minden drágább sport/luxusautó anyósülésén mindig egy csinos, szép nő szokott ülni?
kérdező nézd más szemszögből a dolgot. A nő nem a faszi hitelkártyáját sz_pja :DDDD
10 voltam.
Szerintem te direkt ezeket veszed csak észre. A nőmentes autók már fel sem tűnnek. Amúgy ha 5-6 ilyet látsz, már úgy érzed, mindegyik ilyen és fel sem tűnik a másik 15 ahol nincs nő.
És te amúgy miért azzal töltöd az idődet, hogy az ilyen autókat stírölöd? Savanyú a szőlő? Én nőként fel sem pillantok az ilyenekre mert nem érdekelnek az autók. Egyáltalán, miért értékeled polgárpukkasztásnak az ilyen autót? Kit érdekel, kinek milyen az autója? Saját életed nincs? Csak úgy kérdem.
tudod te mennyibe kerül hogy egy nő szép legyen??
azért látsz minden gazdag pasi mellett szép nőt, mert nekik van pénzük naponta fodrászhoz küldeni az "asszonyt"...még mondjuk egy kis költségvetésű házaspárnál, a nő inkább a gyerekre/pasira/házra költi a kozmetikus/plasztika/fodrász árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!