Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen fontos sok férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fontos sok férfinek az extrém dús haj?

Figyelt kérdés

Mármint, nem értem, hogy mi az oka, hogy ez kritérium.

Ilyenkor mindig elmegy az a kevés önbizalmam is, mert nekem sajnos elég kevés hajam van, mennyiségre ilyesmi:

[link]

Nem arról van szó, hogy nem törődök vele, ilyen jutott.

De amikor olvasom, hogy sokak szerint igenis legyen egy nőnek ilyen szinten extrém dús haja, mint pl:

[link]

[link]

A páromnak elmondása szerint tetszik a hajam, mert szőke, de előttem neki is extrém dús, de sötét hajú barátnői voltak. Szóval, ha ismerne extrém dús szőkét (biztos van ilyen, csak én sem ismerek), akkor nyilván az még jobban tetszene neki...

Ilyenkor, mikor ilyeneket olvasok, kevésbé érzem magam nőiesnek, mintha lenne valami hiányosságom vagy valami...

2017. nov. 24. 15:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10, attól, hogy valaki genetikailag kevesebb hajhagymával született, még lehet teljesen egészséges. Ez most olyan, mintha azt mondanád, a kék szem, a barna haj, a 170cm feletti magasság az egészség jele. Mert ez is ugyanolyan genetika mindössze.
2017. nov. 24. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
De ha van párod, kit érdekel? Nyomd ki az oldalt, felejtsd el, hogy ezek az emberek léteznek.
2017. nov. 24. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Hah, ha ezekkel valaki véletlenül szóbaállna élőben, annak lehetne 3 szál haja is, nem zavarná a fiúkákat.
2017. nov. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!