Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos sok férfinek az extrém dús haj?
Mármint, nem értem, hogy mi az oka, hogy ez kritérium.
Ilyenkor mindig elmegy az a kevés önbizalmam is, mert nekem sajnos elég kevés hajam van, mennyiségre ilyesmi:
Nem arról van szó, hogy nem törődök vele, ilyen jutott.
De amikor olvasom, hogy sokak szerint igenis legyen egy nőnek ilyen szinten extrém dús haja, mint pl:
A páromnak elmondása szerint tetszik a hajam, mert szőke, de előttem neki is extrém dús, de sötét hajú barátnői voltak. Szóval, ha ismerne extrém dús szőkét (biztos van ilyen, csak én sem ismerek), akkor nyilván az még jobban tetszene neki...
Ilyenkor, mikor ilyeneket olvasok, kevésbé érzem magam nőiesnek, mintha lenne valami hiányosságom vagy valami...
Szép arc. Vonzó alkat. Formás csöcsök. Jó segg. Szép pina...
Hm, nem látom köztük a dús hajat. Sőt, mivel heteró FÉRFIAK VAGYUNK, ezért pl a legtöbbünk a 3 kép között nem is látja a különbséget, amit mutattál. (Hogy mitől dús az egyik haj, mitől nem a másik). Eléggé leszarjuk, illetve eléggé ezredlegesek ezek.
Hajban egyedül ami fontos a legtöbb férfinak, hogy a hosszú haj szebb, mint a rövidebb haj.
"Nem, sajnálom. Én nem fogok szexelni veled, bármilyen jó csaj is vagy. Nem elég DÚS a hajad."
Nevetséges ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!