Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tettétek i Facebook-ra hogy együtt vagytok?
A kérdésem azokhoz szól, akiknek van facebookja és ki is tették.
És nem, ez nem kardinális kérdés az életemben, csak pusztán kiváncsi vagyok, mások mennyi idő után teszi ki.
Fiatal házasként regisztráltam csak néhány éve, előtte nem voltam fenn semmilyen közösségi oldalon. Nem akartam kitenni, igaziból nem érdekel ez az egész FB. Aztán regisztráció után egy hónappal éreztem, hogy muszáj, mert állandóan írtak rám, meg jelölgettek.
Kiírtam, hogy házas, és onnantól azért évi pár kéretlenre csökkent az írogatók, jelölgetők szám a napi nem tom mennyiről.
Úgy, hogy közöm nincs az Instamodell kinézethez, és egy darab képem volt kint, ami nem is egész alakos.
Ha új kapcsolatom lenne, én fél évig biztos nem merném kirakni, félnék, hogy ha szakítunk, akkor olyan kellemetlen ezt változtatni, letörölni, majd újra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!